Mars 14, 2019
Petra Kindlund

Nu är det bara fyra dagar kvar till vårens löpargrupper startar igen nästa vecka. Att träna med oss i löpargrupperna har många fördelar och här listar vi några av dem!

1) Variationen är vår styrka!
Våra löpargrupper kan ses som en utbildning där du under 15 tillfällen får testa på en massa olika former av löpträning. Genom att lära dig hur löpningen kan varieras så blir det mycket roligare!

2) Inget pass är det andra lik!
Du kommer få testa på banlöpning, trail, en massa olika intervaller, backträning, löpstyrka, vattenlöpning, långpass och mycket mer!

3) Stor fokus på löpteknik!
Med effektiv löpteknik blir det både lättare och roligare att springa. Under det första passet går vi ordentligt genom grunderna i löpteknik och under varje pass kommer du få göra olika löpteknikövningar samt repetera tekniken.

4) Du kommer att bli snabbare!
Alla deltagare som är med oss brukar höja sin nivå ett snäpp. Med bättre löpteknik och mer variation på träningen så kommer det göra att du utvecklas!

5) Vi har rekryterat Sveriges bästa ledare! 
Hos oss kan inte vem som helst bli ledare utan vi har höga krav. Detta för att hålla hög kvalité på träningarna. Alla ledare har antingen en egen elitbakgrund eller är välutbildade inom området. I vårt ledarteam har vi även några av Sveriges absolut bästa löpare som t.ex. Lisa Ring som springer VM i marathon nu i sommar. Vi ser även till att utbilda alla våra ledare så de är väl förberedda.

6) Härlig gemenskap!
För oss är inte prestationen det viktigaste utan att vi har roligt tillsammans. Du kommer få lära känna många nya löparvänner och gemenskapen som vi får på träningarna är något utöver allt annat. Det är en stor anledning till varför så många väljer att komma tillbaka!

7) Att träna i grupp gör att du höjer din nivå!
Genom att träna med andra så kommer du att utmana dig själv mycket mer. Att köra tuffa pass själv är inte många som pallar men i grupp blir det mycket lättare. Det är så lätt att hitta ursäkter till att inte träna men du kommer garanterat få extra pepp och energi tillsammans med oss. Träningen kommer faktiskt bli av!

8) Du får tillgång till vår medlemssida!
Som medlem i våra löpargrupper får du dessutom träningsprogram, inspiration, en massa tips och mycket mer på vår medlemssida. Detta gör att vi är så mycket mer än bara en löpargrupp!

9) Alla kan vara med!
Till oss är alla välkomna oavsett hur snabb eller långsam du är. Vi har ett unikt koncept som gör att träningarna anpassas efter alla. Du kommer inte känna att du är för dålig. Klarar du att jogga i 7 minuter i omkring 7-8 min/km så kommer du inte ha några problem att hänga med oss!

10) Det är väldigt prisvärt!
För att alla ska kunna vara med så ska det vara väldigt prisvärt att vara med. För bara 998kr får du tillgång till 15 olika pass på din ort och du har då även möjlighet att delta på alla andra orter. Du får dessutom tillgång till vår medlemssida, en Runacademy t-shirt (värde 300kr) samt fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

En vår med oss och vi lovar att du har tagit din löpning till en helt ny nivå!

 

Välj ort för mer info och anmälan:

 

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: