Stäng

Runacademys blogg

Spring in vintern med nya kläder från vår Webbshop!

Publicerad

Vinterlöpning kan vara riktigt härligt så länge du har bra utrustning och varma kläder som tål både vind och vatten. Därför har vi nu tagit in massor av nya, fina artiklar i vår webbshop! Snyggt, funktionellt och prisvärt. Som medlem får du 20 % rabatt på ordinarie priser, så se till att vara inloggad på ditt medlemskonto för att ta del av rabatten.

Långärmad Tröja Dam

Finns i två snygga färger. Turkos och mörkblå.

Ett mångsidigt och snyggt plagg som du kan förlita dig på gång på gång. Det jobbar hårt för att hålla dig torr och varm. Den här långärmade överdelen är ett mellanting av en t-shirt och ett mellanlager, så att du är varm när du ger dig av på utflykten men inte blir för varm när du väl fått upp farten. Den är också tillräckligt mjuk för att bäras direkt mot huden.

Ord. pris: 850 kr
Medlemspris: 680 kr


Långärmad Tröja Herr

Ett plagg som bör ingå i all utrustning: den halva dragkedjan ger snabb ventilering och det lätta meshmaterialet i kragen håller halsen sval när du är ute och springer.

Ord. pris: 650 kr
Medlemspris: 520 kr


Löparjacka Dam

Den här jackan är mjuk, töjbar och ventilerande, och skyddar mot blåst på framsidan. Dess rörlighet och skydd är idealiska för längdskidåkning och löpning under kalla morgnar. Den känns superlätt och följer dina rörelser. Den har reflexdetaljer för löpning i mörker och är särskilt lämpad för svala till kalla väderförhållanden. Med Runacademy-tryck.

Ord. pris: 1500 kr
Medlemspris: 1200 kr


Långärmad Tröja Dam

Klassisk, aktiv passform och ett modernt, melerat material gör den här tröjan idealisk för vardagliga aktiviteter eller löpning i svalt väder.

Ord. pris: 450 kr
Medlemspris: 360 kr


Varma Löpartights Dam

Dessa tights är tillverkade av mjukt, borstad och töjbart material som känns skönt mot huden, plus att linningen inte klämmer eller är i vägen när du rör på dig eller sitter stilla. För skön värme under tidiga träningar.

Ord. pris: 750 kr
Medlemspris: 600 kr


Långärmad Tröja Herr

En tröja som kombinerar mjuk och snabbtorkande polyester med strategiskt placerade ventiler, för komfort i alla temperaturer. Den är skön när du blir varm och dess diskreta stil innebär att du kan använda den för alla aktiviteter. Reflexdetaljer gör att du syns när du springer i mörker.

Ord. pris: 450 kr
Medlemspris: 360 kr


Löparväst Dam

Lämpar sig för användning under årstider med växlande väder. Den är lätt och har en längre rygg för bättre skydd och två blixtlåsförsedda fickor gör det möjligt att förvara viktiga ägodelar. Bär den över ett mellanlager under svala dagar eller över en t-shirt när det är varmare. Reflexdetaljer gör att du syns i mörkret.

Ord. pris: 750 kr
Medlemspris: 600 kr


Mönstrade Tights Dam

En stor och justerbar midja ger extra komfort och förbättrat material gör att tightsen inte blir genomskinliga ens när materialet töjs ut. Eftersom de är tillgängliga i olika ”slumpmässiga” tryck har varje par ett unikt utseende.

Ord. pris: 650 kr
Medlemspris: 520 kr


Underställströja Dam

Underställströja med värmande egenskaper och ett särskilt 3D-tyg som andas och låter luften cirkulera. Ett bekvämt, tekniskt plagg med hög prestanda. Med Runacademy-tryck på bröstet och ryggen.

Ord. pris: 750 kr
Medlemspris: 600 kr


Vintertights Dam

Tights som tål både vatten och vind och passar perfekt för vinterlöpning. Bekväma med reflexdetaljer som håller dig synlig under träningspass tidiga morgnar eller sena kvällar. Med Runacademytryck på vänster framlår.

Ord. pris: 1000 kr
Medlemspris: 800 kr


Hela vårt utbud hittar du HÄR!

Kommentarer avstängda.