Stäng

Runacademys blogg

Få en bättre kosthållning med Runacademys medlemssida!

Publicerad

Det är lätt att träna mycket och bara köra på men att glömma en viktig detalj – nämligen kosten. Kosten har mycket större betydelse än vad man kan tro. Tankar du en bil med fel bränsle så kommer den inta att fungera. Kroppen fungerar likadant. För att du ska orka att prestera måste du ge kroppen rätt näring. Äter du fel så får du inte samma återhämtning och det ökar risken för både skador så väl som sjukdomar.

Inga konstiga och jobbiga dieter!
Vi på Runacademy förespråkar en sund kosthållning där du inte utesluter några näringsämnen. Kroppen behöver både fett, kolhydrater och proteiner för att fungera optimalt. Vi tycker också att det ska finnas utrymma att då och då unna oss mat som anses mindre bra. Men kost och mat kan vara en djungel och det är lätt att påverkas av andra och media. De finns många olika slags fetter, kolhydrater och hur får man i sig tillräckligt mycket protein? Under nästa vecka kommer vi i veckans tema på Runacademys medlemssida lära ut mer om kost! Du kommer få lära dig hur du skapar sunda kostvanor som faktiskt håller i längden och hur du kan optimera resultatet av din träning med hjälp av kosten.

Vi kommer dela med oss av en massa tips och råd under nästa vecka!

På medlemssidan hittar ni också kunskapssidor med tips och råd kring allt du behöver veta för att få en sundare kosthållning idag med bland anant viktminskningsprogram! Du hitar träningsprogram för att komma igång med träningen och en träningsbank fylld med massa bra träningspass så som styrkepass, löppass, yogapass och corepass!

Läs mer om Runacademys medlemssida här!


Kommentarer avstängda.