Januari 09, 2019
Therese Forsberg

Man behöver inte alls åka utanför Sveriges gränser för att hitta magiskt vacker löpning. Det vill vi visa genom våra löparläger som vi arrangerar inom landet. Löpning i Sommarsverige är verkligen något av det finaste som finns!

Våra löparläger går till platser vi verkligen tycker om och vill visa upp. Två av dessa ställen är Grövelsjöfjällen i Dalarna dit vi åker den 15-18 augusti samt Gålö Havsbad i Stockholms Skärgård dit vi åker över Kristi Himmelsfärdshelgen den 31 maj-2 juni.

På torsdag kommer vi att öppna upp anmälan till båda dessa läger och i vanlig ordning kan man boka till rabatterat pris om man bokar tidigt.

Passa därför på att boka in er på en eller båda av dessa härliga läger för en riktigt motivationskick!

GÅLÖ – STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

31 MAJ-2 JUNI

Det här en helg fylld av härlig löpning! Det blir tuffa intervaller blandat med mysturer i de vackra omgivningarna samt löpteknik, styrketräning och yoga för löpare. Alla nivåer av löpare kan följa med på denna resa. Som nybörjare får du mycket löptekniktips som hjälper dig att komma igång, och du som vill blir rejält utmanad på passen!

LÄS MER OM LÄGRET PÅ GÅLÖ


GRÖVELSJÖN

15-18 AUGUSTI

Här får du uppleva fjällen i löparskorna. Grövelsjöfjällen är som skapta för löpning då det är lättsprunget med fina stigar och samtidigt är det inte alltför branta toppar. Det gör att det inte är för ansträngande att ta sig upp till topparna och löpningen blir på så sätt ett rent nöje. Lägret kommer vara anpassat för alla nivåer av löpare. Eftersom fjällen är snälla med fina stigar och inte alltför branta toppar är det perfekt även för dig som tidigare inte har sprungit så mycket i fjällen.

LÄS MER OM LÄGRET I GRÖVELSJÖN

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: