December 05, 2018
Therese Forsberg

Glöm prylar som årets julklapp och ge istället bort en upplevelse som främjar välmåendet!

Vi har ett stort utbud för den löpintresserade som passar både nybörjaren och den erfarne löparen som vill ta sin löpning till en ny nivå.

Ge bort en plats i vårens löpargrupp!

En plats i löpargruppen kommer att garantera 13 veckor av rolig och utvecklande träning med start under vecka 12. Här kan alla nivåer av löpare vara med. Vi har löpargrupper på hela 58 orter runtom i Sverige så chansen är stor att vi har en löpargrupp nära! Kostnaden för en termin med löpargruppen är 1095 kr. Mer information och anmälan hittar du här: https://runacademy.se/lopargrupp/


Presentkort på löparresor, löpteknikkurs eller PT-träningar

Vi hjälper dig gärna att ordna fina presentkort för valfritt belopp. Kanske vill ge bort en hel kurs, eller kanske ge ett bidrag till löparresan hen drömmer om? Kontakta oss så ordnar vi det!

Här hittar du vårt utbud av löparresor, samt information om löpteknikkursen och PT-träningarna.


Ge bort en plats till vårens löparkonvent!

Löparkonventet är en dag fullproppad med inspiration! Under dagen har man chansen att fördjupa sig i grunderna i löpteknik, lära sig mer om snabbhets- och styrketräning för löpare, utmanas på olika intervallpass och testa andra löpträningsformer. Det kommer även finnas spännande föreläsare att lyssna på. I vår håller vi löparkonvent i Göteborg den 6 april och i Malmö och Stockholm den 13 april.

En fullspäckad dag på löparkonventet kostar 1045 kr. Mer information om löparkonventet på de olika orterna hittar du här: https://runacademy.se/loparkonvent-2019/


Ge bort medlemskap för vår onlineträning!

Genom vår medlemssida får man lära sig mer om löpträning och hur det kan varieras. oavsett var du bor. Här finns personligt anpassade träningsprogram, träningsbank med hundratals träningspass och en massa tips och inspiration. Ett medlemskap som löper över 6 månader kostar 834 kr och ett medlemskap som löper över 12 månader kostar 1188 kr.

Information om medlemssidan och för att skapa ett konto: https://runacademy.se/medlemssida/


Om en pryl ändå lockar…

Då har vi massor av fina träningskläder på vår webshop för den aktive!


Har du några frågor eller behöver hjälp att sätta ihop den perfekta julklappen? Kontakta oss på info@runacademy.se.

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: