Januari 10, 2019
Therese Forsberg

Idag öppnar vi upp anmälan till två av våra populära löparläger inom Sveriges gränser. Lockas du av löpning i de svenska fjällen, skön löpning i skärgårdsmiljö eller varför inte båda delarna?

I vanlig ordning får man boka till rabatterat pris om man bokar tidigt. 500 kr i rabatt på båda dessa läger vid bokning senast på söndag den 13 januari.

Gemensamt för alla våra läger är att vi vill skapa mängder av fina minnen genom löpning i fina omgivningar och med en dos av utmaningar och glada upptåg. Löpning tycker vi främst ska vara en källa till glädje och detta gör vi vårt yttersta för att förmedla!

Båda dessa läger vänder sig till alla nivåer av löpare eftersom alla pass kommer anpassas efter er deltagare.

Passa därför på att boka in er på en eller båda av dessa härliga läger för en riktigt motivationskick!

GÅLÖ – STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

31 MAJ-2 JUNI

Det här en helg fylld av härlig löpning! Det blir tuffa intervaller blandat med mysturer i de vackra omgivningarna samt löpteknik, styrketräning och yoga för löpare. Alla nivåer av löpare kan följa med på denna resa. Som nybörjare får du mycket löptekniktips som hjälper dig att komma igång, och du som vill blir rejält utmanad på passen!

LÄS MER OM LÄGRET PÅ GÅLÖ


GRÖVELSJÖN

15-18 AUGUSTI

Här får du uppleva fjällen i löparskorna. Grövelsjöfjällen är som skapta för löpning då det är lättsprunget med fina stigar och samtidigt är det inte alltför branta toppar. Det gör att det inte är för ansträngande att ta sig upp till topparna och löpningen blir på så sätt ett rent nöje. Lägret kommer vara anpassat för alla nivåer av löpare. Eftersom fjällen är snälla med fina stigar och inte alltför branta toppar är det perfekt även för dig som tidigare inte har sprungit så mycket i fjällen.


Välkommen att följa med oss på våra löparläger och resor!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: