Senaste nytt från Runacademy:

September 24, 2017

Kost är så mycket mer än bara mat. Det är en livsstil, det är en glädjekälla, det är känslor och det är näring. Det är kring mat vi ofta umgås och kosten har stor inverkan på våra liv. Vad vi stoppar i oss har även stor betydelse för löpträningen och vilken effekt vi kommer att få av vår träning.

På vår medlemssida kommer vi under nästa vecka att ta upp det omdebatterade ämnet kost – och då främst kost i samband med träning och tävling.

Medier är aldrig sena att basunera ut nyheter om “nya” mirakeldieter och det är inte helt lätt att veta vad det egentligen är som gäller. Vi vill hjälpa dig att reda ut begreppet kost och hur du äter för att få ut maximalt av din träning. Vad äter man innan, under och efter träning? Kan man som löpare gå på diet? Vad är näringsriktig mat? Hur ska jag tänka om jag som löpare är vegetarian eller vegan? Detta och mycket mer kommer vi att ta upp.

Kost för löpare är därför Veckans Tema på vår medlemssida, och vi kommer under den kommande veckan att ge dig olika tips på hur du med relativt små förändringar i din kosthållning kan påverka dina träningsresultat till det positiva. Vi vill även hjälpa dig att hitta balansen i livet och att få dig att förstå att man självklart ska få unna sig goda saker i livet – både nyttiga och onyttiga. 

Under Veckans Tema tar vi varje vecka upp ett nytt spännande ämne som hjälper dig i din träning. För att få tillgång till innehållet behöver du vara inloggad på vår medlemssida. Ännu inte medlem? Det blir du lätt HÄR!

kost och tävling

 

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: