Senaste nytt från Runacademy:

April 30, 2020

Nu under våren statartar vi upp flera spännande kurser för er som vill få ytterligare inspiration och kunskap! Redan nästa vecka på torsdag startar vi upp kurs i styrketräning så väl som en kurs i traillöpning. Nedan presenterar vi våra kommande kurser.

 

Kurs i traillöpning
Under fem tillfällen kommer du att få fördjupa dig i traillöpning och få tipsen som gör att det blir ännu roligare att springa i skogen. Efter avslutad kurs kommer du att känna dig tryggare i skogen och det kommer att bli lättare att ta sig igenom teknisk terräng. Träningarna kommer dessutom att bedrivas i en liten grupp med max 12 deltagare.
Kursen startar torsdag 7 maj! 

Kurs i styrketräning
I den här kursen kommer du att få lära dig från grunden vad som är viktigt att tänka på när det kommer till styrketräning för löpare. Som löpare är det viktigt att träna upp sin styrka för att minska risken för skador samt för att få ett bättre löpsteg och tryck i steget. Många löpare har mycket att vinna på att bygga upp sin styrka och i denna kurs lär vi dig hur.
Kursen startar torsdag 7 maj

 

 

Kurs i löpteknik
Under tre tillfällen får du lära dig grunderna till löpteknik och hur du med enkla medel kan ta din löpning till en ny nivå med en förbättrad teknik. Under kursen tar vi löptekniken från teori till praktik och stor vikt läggs på individuella råd med videoanalyser. Den här kursen passar alla typer av löpare oavsett nivå. Maxantal deltagare är 8 personer per kurs.
Nästa kurs startar 6 majComments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: