Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Bra kört på första veckan i sommarutmaningen

Publicerad

Nu kan alla deltagare i vår sommarutmaning bocka av första veckans pass. Bra kämpat!

Varje vecka består sommarutmaningen av lite olika pass beroende på vilken nivå man har anmält sig till i utmaningen. Förra veckan körde våra deltagare bland annat tabatapass, korta intervaller, distanspass och rörlighet för löpare. Den här veckan väntas nya utmaningar i form av bland annat blockpass, tröskelintervaller och grundstyrkepass.

Stort lycka till och kör hårt!

Vad är Sommarutmaningen?

Från v. 28-31 har vi en sommarutmaning där vi utmanar er på 3-4 specifika pass i veckan. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av olika varianter av löppass så väl som styrkepass. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Har du inte anmält dig än men ändå vill hänga på är det bara att anmäla dig via formuläret längst ner på denna sida!

Utmaningen anpassas efter din nivå!

För att alla ska kunna vara med oavsett nivå så kommer utmaningen att köras efter fyra olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1 – För dig som är nybörjare och vill komma igång. Innehåller två löppass där löpning varvas med jogg med gång samt ett styrkepass i veckan. Totalt ingår 3 pass per vecka. Målet är att klara av att jogga 20 minuter efter dessa 5 veckor.

Nivå 2 – För dig som springer då och då men vill få mer regelbundenhet i sin träning. Innehåller 3 pass i veckan med ett intervallpass, ett distanspass och ett styrka. Passen är något kortare och lättare än nivå 3.

Nivå 3 – För dig som tränar mer regelbundet och vill få en större utmaning i din träning. Innehåller tre pass i veckan varav två tuffare intervallpass/tröskelpass samt ett styrkepass. Alla pass är något intensivare än nivå 2 men något lättare än nivå 4.

Nivå 4 – För dig som är van löpare och vill få en extra utmaning. Består av 4 pass i veckan och innehåller två tuffare intervallpass, ett distanspass och minst ett styrkepass i veckan.

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!

Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som är med.

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl. Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du 50%.

Anmälan är stängd.


Kommentarer avstängda.