Senaste nytt från Runacademy:

Februari 13, 2021

Att uppleva den svenska fjällvärlden är något helt utöver det vanliga. Tyvärr är det många som inte tänker på fjällen som ett resmål utan ser mer över landsgränsen när man ska planera sin semester.

Så ta chansen, ett år som detta med en världstäckande pandemi, och upptäck vad de Svenska fjällen har att erbjuda. Det finns nog inget bättre än att upptäcka fjällen med löparskorna på. Man når de mest outforskade platserna och att göra det i en grupp med likasinnade är en enorm känsla.

Därför har vi valt ut två av våra favoritplatser i den svenska fjällen och erbjuder dig att följa med. Vad sägs om att få uppleva storslagen natur i Björkliden eller att springa i den den milsvida vildmarken i Grövelsjön?

Upplev storslagen natur i våra nordligaste fjäll
Är du sugen på att uppleva ett riktigt äventyrsläger där fokus ligger på att uppleva naturen och fjällen? Då kan vi tipsa dig om att följa med till Björkliden, 25 mil norr om polcirkeln vackert inbäddad bland mäktiga fjäll och storslagna vyer. Mellan den 29 juli – 1 augusti springer vi långa turer i fjällen med fokus på att uppleva de dramatiska topparna, fjällsjöarna och enastående vyer.

Här kan du läsa mer om vår resa till Björkliden.

Spring i Dalarnas vackra fjällmiljö
Vill du uppleva Grövelsjöfjällen som är skapta för löpning med dess lättsprungna fina stigar? Då ska du hänga med oss på ett härligt, peppande löparläger 19 – 22 augusti. Grövelsjön ligger mitt bland svensk/norska fjällen längst uppe i nordligaste hörnet av Dalarna och omfattas av den milsvida vildmarken på båda sidor om gränsen.

Här springer vi tillsammans i magiskt vackra miljöer, kör intervaller i myrmark, äter god mat och njuter av varandras sällskap!

Här kan du läsa mer om vår resa till Grövelsjön.

Vill du upptäcka fler delar av vårt land?
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för alla våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Här kan du läsa om alla våra resor vi arrangerar inom Sverige 2021. Välkommen på äventyr!

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: