Mars 12, 2019
Petra Kindlund

Det är många som hör av sig till oss och undrar vad man behöver för träningsbakgrund för att delta i våra löpargrupper. Många har inte sprungit på väldigt länge och är oroliga att de då ska hamna efter och att de helt enkelt ska vara för dåliga, men du behöver verkligen inte oroa dig för det!

Tanken är att du INTE ska vara i ditt livs form när du börjar hos oss, du ska däremot komma i bättre och bättre form under terminens gång. Det spelar därför ingen roll om du varit sjuk, skadad eller bara inte hunnit träna under vintern, du kan ändå vara med och många kommer vara i samma situation som du.

Vi har haft deltagare som i början av terminen knappt orkat jogga en kilometer men som sedan på slutet av terminen orkar en hel mil! Så du behöver inte oroa dig för att formen är för dålig och att du skulle sänka gruppen, vi har nämligen sett till att anpassa träningspassen så alla kan vara med. Dessutom blir det mycket mer peppande att få springa tillsammans i en grupp!

Så lämna prestationskraven hemma och våga springa med oss. Vi lovar att du inte kommer att ångra det. Med oss kommer du hitta den sanna löparglädjen så att löpträningen blir mycket roligare!

Du vet väl att vi sedan finns på hela 58 orter i Sverige nu i vår?

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: