Senaste nytt från Runacademy:

Mars 26, 2020

Under dessa oroliga tider är det lätt att prioritera bort träningen. Det kan kännas oroväckande att ta sig ut och man vill helst bara hålla sig hemma.

Vi vill däremot passa på att uppmana er alla att verkligen prioritera träningen. Det är nu som du behöver träningen som allra mest!

Folkhälsomyndigheten har nu även gått ut med att de rekommenderar alla att fortsätta röra på sig. Helst är det bäst att träna utomhus eller om du kör pass hemma.

Därför är det extra viktigt att träna under dessa oroliga tider:

⁃ Träning stärker ditt immunförsvar och gör bland annat att fler vita blodkroppar bildas

⁃ Träning gör att du blir piggare och gladare. Det är extra viktigt under dessa oroliga tider.

⁃ Träning gör dig lugnare. Det blir inte bättre av att du stressar upp dig och oroar dig mer än vad som behövs. Träning får ner stresshormonerna och gör dig lugnare.

Av just dessa anledningar känns det extra viktigt att vi fortsätter med våra löpargrupper i vår.

För att även peppa fler att hålla igång med träningen startar vi på måndag 3-veckorsutmaningen som du smidigt kan köra hemifrån. Här utmanar vi på 3-4 pass i veckan beroende på vad man har för ambitionsnivå.

Lycka till nu med träningen och se till att du rör på dig. Allt är bättre än ingenting!

2 kommentarer
  1. Jag har varit i karantän en vecka. Kan jag vara med på måndagens träning?

  2. Hej Eva! Om du är sjuk eller visar andra sjukdomssymtom ska du inte komma till träningen. HDu ska inte heller komma till passen om du har varit i karantän och inte just nu ska träffa andra människor. Det gäller samma ska på våra träningar som för övriga platser.
    Mvh
    Petra

Fler inlägg:
Bloggarkiv: