Få ett rejält löppass på bara en kvart!

Petra Kindlund november 14, 2017

Har du svårt att motivera dig att ta dig ut att springa när det är mörkt och kallt ute? Har du ont om tid att få till träningen? Då vill vi få ett slag för Petras nya intensiva pulspass där du får ett rejält pass på bara en kvart. Ett pass som alla kan anpassa efter sina egna förutsättningar.

I det här passet får du rejält med puls och ger en bra konditionsträning på endast 15 minuter. I passet kommer vi göra olika löpskolningsövningar blandat med jogg på stället följt av snabba och explosiva benstyrkeövningar. Ett perfekt pass att köra inomhus för att hålla igång med löpformen när du inte vill springa utomhus. Du kommer få jobba med många av de muskler som används när du springer och framförallt kommer passet att stärka upp vader, ben och förbättra konditionen.

Passet består av fyra olika block. Varje block är på 3 minuter och innehåller 3 olika övningar. Varje övning ska köras i 20 sekunder och det är ingen vila mellan övningarna. Mellan blocken får du däremot en liten paus på en minut. Första blocket kommer det vara något lättare övningar och sedan blir det tuffare för varje nytt block. På de sista tre minutrarna kan du räkna med en hög puls och en del mjölksyra i benen. Ett riktigt bra pass att köra när du har ont om tid eller svårt att motivera dig för att springa utomhus. En kvart hinner man alltid att köra!

Det här passet körde Petra under Alltförhälsan mässan och det var väldigt uppskatta. Nu finns passet även uppe i träningsbanken så att alla kan köra det!

För att få tillgång till passet behöver du bli medlem på vår medlemssida. Det kostar endast 89 kr/månad.

Läs mer här hur du blir medlem


comments powered by Disqus