Senaste nytt från Runacademy:

Februari 11, 2021

Vad kan vara bättre att krydda sin vardag med än med en riktigt härlig träningsweekend? En weekend där du står i fokus och får göra det du tycker är det bästa som finns; dvs, träna och umgås tillsammans med andra i härlig miljö och bara boosta ditt eget välbefinnande!

Nu under vintern när dagarna är korta och vintertröttheten ofta slår in kan det vara bra att ha något att se fram mot. Så varför inte boka in dig på en av våra härliga weekendresor vi arrangerar under våren? Vad sägs om att upptäcka vacker skärgårdsmiljö i Stockholms skärgård, njuta av lyxiga dagar på Engeltofta eller kanske få sand mellan tårna på Tylösands vidsträcka stränder?

P.g.a. rådande situation så har du möjlighet att boka av din resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa.

Möt lugnet vid havet
8-9 maj är du välkommen att uppleva den svenska försommaren med oss på Gålö Havsbad. Gålö är ett stort naturreservat mitt i Stockholms skärgård där hav möter härlig natur med många fina stigar. Vi kommer köra massor av roliga och lärorika pass tillsammans och njuter däremellan av varandras sällskap och lugnet vid havet.

Här kan du läsa mer om vår resa till Gålö 8-9 maj.

Unna dig en lyxig weekend
Vid Gävlebuktens norra strand ligger Engeltofta, en praktfull, lyxig grosshandlarvilla, endast 1,5 timmes resa från Stockholm. 13-15 maj åker vi hit på en träningshelg där vi äter gott och tränar roliga pass tillsammans. En helg som passar alla typer av löpare!

Vi bor i skärgården alldeles intill härliga naturstigar och fiskelägen där vi kommer springa på. Även Norrlands kustled passerar här förbi och är en mysig led längst med kusten som vi kommer upptäcka.

Här kan du läsa mer om vår resa till Engeltofta 13-15 maj.

Njut av vidsträcka stränder och vackra bokskogar
18-20 juni har du chans att följa med oss till vackra Tylösand på västkusten. Här kommer vi bo på mysiga Tylebäck Hotell och Konferens som är beläget mitt i naturen med endast kort promenadavstånd till havet. Här möts du av lugnet och det går att höra ljudet från havet om man lyssna noga.

Under träningspassen kommer vi upptäcka fina platser både vid hav, sand och skog. Oftast springer vi på lättsammare underlag så ingen tuffare terräng väntas på det här lägret.

Här kan du läsa mer om vår resa till Tylösand 18-20 juni.

Vill du upptäcka fler delar av vårt land?
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för alla våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Här kan du läsa om alla våra resor vi arrangerar inom Sverige 2021. Välkommen på äventyr!

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: