Senaste nytt från Runacademy:

Februari 20, 2021

Nu återupptar vi 2018 års succé med en härlig löparweekend på underbara Öland! Verkligen ett perfekt sätt att upptäcka vackra Öland på. T.o.m. 21 feb. får du dessutom 200 kr i boka-tidigt-rabatt!

Välkommen att följa med oss till sommarön Öland den 3-5 september. Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med en del tuffa träningspass, styrketräning, rörlighetspass och en hel del fokus på löpteknik.

Alla nivåer av löpare är välkomna att vara med, nybörjare så väl som riktigt snabba löpare. Alla kommer få sig en utmaning då vi anpassar träningarna efter nivån på våra deltagare och delar in oss i olika grupper. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap!

Kan man resa ensam?
Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Här kan du läsa mer om vår resa till Öland.

Med anledning av corona
Det är viktigt att alla som kommer till våra läger är helt friska och inte uppvisar några som helst symtom. Vi kommer även anpassa oss efter rådande situation med att hålla oss till små grupper samt försöka hålla avstånd till varandra så mycket som är möjligt. Det är även viktigt att alla är noggranna med att tvätta sina händer.  Om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa kommer det vara möjligt att avboka sin resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret. För övrigt gäller annars våra bokningsvillkor.


Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: