Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Gococos strumpor gör att man undviker skavsår och blåsor! 

Publicerad

Får du ofta problem med skavsår och blåsor? Eller behöver du bara sköna strumpor att springa i som gör att fötterna inte blir kallsvettiga och blöta?

Vi är väldigt glada att vi nu inlett ett nytt spännande samarbete med Gococo som tillverkar löpstrumpor av hög kvalité. Det som gör dessa strumpor helt unika är att gjorda av 37.5® Technology som gör att fukten snabbt lämnar dina fötter. Det gör att du håller dig varm om fötterna när det är kallt ute och svalare när det är varmt ute.

– Har precis testat strumporna från @Gococo och de sitter perfekt på foten. Gillar framförallt deras långa kompression strumpor  som gör att man inte får lika trötta vader när man springer, säger Petra Kindlund som grundat Runacademy.

Det som är extra bra med Gococo är att det finns många olika typer av strumpor beroende på aktivitet och sport. Det finns t.ex strumpor som är gjorda specifikt för traillöpning och tjockare ullstrumpor som gör dig extra varm om vintern. 

Petra Kindlund testade Gococos strumpor i Flottsbrobacken och upplevde att vaderna blev mycket mindre ansträngda.

 

Rabatt till medlemmar

I vårt nya samarbete är vi väldigt glada att vi kan erbjuda en fin rabatt på hela 20% på strumporna till våra medlemmar när du handlar på deras webbshop.

Använd rabattkod: RA20 när du handlar i Gococos webshop


Kommentarer avstängda.