Vill du få extra motivation och komma igång med träningen nu i höst?

Då ska du passa på att vara med i vår höstutmaning som startar den 21 oktober och pågår i fem veckor. Vi utmanar dig att köra tre specifika pass i veckan som består av veckans intervallpass, ett styrkepass samt ett tröskelpass/distanspass eller ett pass i trappor där det kommer att bli något tuffare pass för varje vecka.

Hur kommer det att gå till?

Syftet med utmaningen är att peppa dig att få till 3 utmanande pass i veckan som kommer göra att du både blir starkare och uthålligare som löpare. Det är nu under hösten som du bygger upp din styrka och uthållighet som du sedan kommer att ha nytta av till vårens alla lopp. Det gäller att därför att få till en regelbundenhet i träningen även nu under hösten. Det är lätt att alltid köra samma typ av pass, men här kan du räkna med stor variation i träningen.

Höstutmaningen startar måndagen den 21 oktober. Du kommer att få till uppgift att göra tre olika träningspass. Du kan göra passen när du vill under veckan. På söndagen registrerar du din vecka till oss. Utmaningen kommer sedan att pågå under 5 veckor och om du klarar alla pass kan du räkna med att du har fått en stor utveckling i din träning!

 

Du har chans att vinna fina priser

I vår höstutmaning har du chans att vinna fina priser om du deltar i alla träningspass och registrerar dem hos oss.

Vi kommer  att lotta ut följande:
– En löparryggsäck från Salomon
– Ett par löparskor från Salomon
– Träningsjacka från Salomon med Runacademytryck
– 3 stycken buffar, perfekt att ha runt halsen och öronen när det blir lite kallare ute.

 

Vill du delta i höstutmaningen?

För att delta i höstutmaningen behöver du att bli medlem på vår medlemssida. Därefter anmäler du dig till utmaningen på sidan.

Bli medlem här!