Häng med i vinterutmaningen!

Vill du få en ordentlig kickstart på det nya året? Vill du dessutom bli både starkare och snabbare?  Då ska du hänga med i vår vinterutmaning. Under 5 veckor kan du förvänta dig stor förbättring i både styrka och kondition.

Hur går utmaningen till?

Vinterutmaningen kommer pågå under 5 veckor och är helt online. Från måndagen den 27 januari till och med den 1 mars utmanar vi dig på tre specifika pass i veckan.  De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av intervallpass, tröskelpass, distanspass, löpstyrkepass och funktionella styrkepass. Under varje vecka kommer du att få rapportera träningen till oss vilket gör det extra sporrande att genomföra passen. Om du vill kan du även starta vinterutmaningen genom att börja och sluta med fystester för att du ska kunna mäta dina förbättringar.

Utmaningen anpassas efter din nivå!

Det kommer vara tre olika nivåer på passen så du kan anpassa det utefter din bakgrund. En nivå för dig som vill ha hjälpa att komma igång, en för dig som vill få en större regelbundenhet i din träning och sedan för dig som är en van löpare och verkligen vill få en utmaning!

Vilka förbättringar kan du förvänta dig?

Om du gör alla träningspass under de 5 veckorna kommer du göra stora fysiska förbättringar. Vid tidigare års vinterutmaning gjorde deltagarna fantastiska framsteg där gruppen i snitt förbättrades hela 65 sekunder på 3000 m löpning samt orkade stå både plankan och jägarställningen över hela 30 sekunder längre. Det är en jätte stor förbättring både i uthållighet och styrka på bara 5 veckor!

På bara 5 veckor kan du förvänta dig stora resultat. Här är förbättringar på tidigare vinterutmaning.

Vinn fina priser!

Fullföljer du hela utmaningen har du chans att vinna fina priser ifrån oss på Runacademy och Salomon.

Vi kommer lotta ut följande bland alla er som deltagit i hela utmaningen:
1 plats till vårens löpargrupp på valfri ort
1 par löparskor från Salomon
1 löparryggsäck ifrån Salomon
4 stycken Runacademy t-shirts
2 stycken Runacademy buffar
2 stycken Runacademy vattenflaskor

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 249 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Du kommer att få alla pass mejlade till dig veckan innan passet. Häng med och få en rejäl kickstart på det nya året!

OBS: Vinterutmaningen ingår också i medlemskapet till vår medlemssida. Springer du i våra löpargrupper eller är betalande online medlem räcker det därför att enbart logga in på sidan.