Stäng

Senaste nytt från Runacademy

I morgon öppnar vi anmälan!

Publicerad

Nu äntligen är det dags!! I morgon är dagen då vi öppnar upp anmälan till höstens löpargrupper här på vår hemsida. En av nyheterna för i år är att vi erbjuder en långärmad tröja till alla deltagare!

Alla som anmäler sig till våra löpargrupper får välja på en produkt. Tidigare år har vi bl.a. erbjudit en t-shirt men i år har man möjlighet att välja på en långärmad träningströja. Tröjan är perfekt att använda då höstkylan kryper in.

Ytterligare nyhet vi har i år att vi har skapat löpargruppen Runacademy Online, perfekt för dig som har svårt att hänga med oss fysiskt i våra löpargrupper! Här blir du coachad av oss på distans – det gör att du kan springa när och var det passar dig helt på dina villkor!

100 kr rabatt till höstens löpargrupp

Rabatt och chans att vinna fina priser!

Om du är snabb att anmäla dig och gör det senast tisdag den 14:e juni så kommer du att få 100 kr i rabatt. Anmäler du dig inom 2 dagar, senast torsdag den 10:e juni har du dessutom chans att vinna många fina priser.

För alla er som anmäler sig mellan 8-10 juni lottar vi ut följande priser:

priser att vinna till höstens löpargrupp

Ta chansen att vinna hörlurar från Urbanista

Anmäler du dig inom 24 h från att vi öppnar anmälan har du dessutom chans att vinna supersmidiga hörlurar Athens från Urbanista som är perfekta att springa med. Vi lottar ut hela 10 hörlurar bland er som anmäler sig under tisdagen den 8 juni!

priser att vinna till höstens löpargrupp

 

Det kommer med andra ord att löna sig att vara snabb att anmäla sig, så håll utkik på vår hemsida!


Skriv en kommentar:

Din e-postadress kommer inte publiceras.