Idag lyckades jag pressa mig till max!

Petra Kindlund juni 17, 2017

Att springa intervaller på egen hand kan vara riktigt tufft. Det är lätt att vika ner sig och inte riktigt pressa sig själv på max. Att så fort man börjar bli trött så sänker man på tempot. Det brukar i alla fall jag själv ha svårt för. En stor fördel med gruppträning är just att man klarar utmana sina gränser mycket lättare.

Idag stod jag inför utmaningen att köra ett intervallpass helt på egen hand. Men jag hade ett riktigt bra hjälpmedel – nämligen vår musikfartlek som är en ljudfil från vår träningsbank på medlemssidan. Under 25 minuter blandas olika typer av intervaller med peppande musik. Det gör verkligen susen för motivationen.

Jag gillar annars inte att springa med musik. Men just i dessa musikpass när någon säger vad man ska göra och att man slipper tänka på vad man ska köra eller behöver ha koll på några tider så blir det väldigt bekvämt. När jag var helt slut så blev jag ändå tvingad att köra ett tag till eftersom rösten i ljudfilen sade det till mig. Den sade även att jag skulle öka tempot på sista intervallen och oj vad jag gasade. Det var länge sedan som jag var så trött efter ett pass som idag. Det gör helt enkelt en stor skillnad att få med sig en coach på passet med peppande musik. Detta trots att coachen var mig själv 🙂

Så till alla er som har svårt att springa intervaller på egen hand, testa köra något av våra musikpass. Det blir nästan som att få sällskap och det är mycket svårare att fuska.

På vår medlemssida under vår träningsbank finns det flera olika musikpass med instruktioner. Vi kommer även spela in fler nu framöver, jag själv vill nämligen också få fler pass att variera mellan 😀

Dagens pass avslutades sedan med bad. Den absolut bästa belöningen efter ett tufft pass!

Läs mer HÄR hur du blir medlem

Klicka HÄR för att komma till passet som jag körde idag (OBS: måste vara inloggad på vår medlemssida för att komma åt passet).

(null)


comments powered by Disqus