Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Idag startar Adventsutmaningen

Publicerad

Jippi, idag startar äntligen Advensutmaningen. Vi är så taggade, hoppas du också är anmäld och ser fram mot utmaningen. Är det så att du missat att anmäla dig så finns det än gott om tid att hänga på!

I den här träningsutmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. Utmaningen håller på i tre veckor och körs helt online. Det kommer främst vara fokus på pass som boostar din uthållighet och gör dig till en starkare löpare. 

Vi har dessutom planerat upp effektiva och snabba pass så att du hinner med det trots allt julstök. Ett perfekt upplägg för dig som vill få motivation att hålla igång med träningen även under december. Löppassen kommer dessutom vara anpassade så att du kan hålla till på ett ställe så du känner dig trygg. Det gör att du inte behöver springa långt bort eller fundera på var du ska hålla till, utan det fungerar att till och med köra på gatan där du bor. Det kommer även ingå pulshöjande pass som du kan köra smidigt inomhus.

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du enbart 99 kr. För att få det billiga priset behöver du logga in för att anmäla dig.

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för utmaningen.


Kommentarer avstängda.