Som deltagare i höstens löpargrupper har du möjlighet att även ta del av vår inspirerande föreläsning med Runacademys grundare Petra Kindlund och elitlöparen Johanna Bäcklund som sprang VM på maraton 2019. 

Petra Kindlund startade Runacademy hösten 2013 och har tävlat på alla distanser från 60m upp till ultra på 90 km. Hon har även sprungit i bergslöpning och innehar även ett VM-silver i snöskolöpning. Bland meriter finns även en andraplats från Lidingöloppet, andraplats från Ultravasan samt 7 segrar i Tjurruset. Petra är utbildad näringsfysiolog, PT och löpcoach.

Johanna Bäcklund är en av Sveriges snabbaste löpare och sprang bland annat VM i Doha på maraton 2019. Hon innehar även flera SM-medaljer på både halvmaraton och maraton. Johanna är dessutom utbildad idrottslärare och ansvarar för löpargrupperna på vårt huvudkontor i Stockholm

Vad kommer föreläsningen att handla om?

Föreläsningen kommer att ge dig många bra tips på hur du kan utvecklas som löpare och kommer bland annat att gå igenom följande:

–  Vanligaste misstagen som många motionärer gör
–  Träningsplanering för motionärer
–  Återhämtningens betydelse
–  Tips på hur man får vardagen att gå ihop med träning
–  Fem verktyg som gör dig till en gladare och starkare löpare

Det kommer även att vara möjligt att ställa frågor under själva föreläsningen

När kommer föreläsningen att vara?

Föreläsningen kommer att livestreamas online torsdagen den 1:a oktober klockan 20:00, Den kommer att ta omkring 60-75 minuter beroende på hur mycket frågor som kommer in.
Om du inte kan delta på föreläsningen live så kommer det gå bra att se den i efterhand.

Anmälan till föreläsningen

Om du ännu inte har anmält dig till förelsäningen så går det bra att göra det nedan i formuläret. Kostnaden är på 150 kr. Du kommer två dagar innan få instruktioner på hur du kommer åt föreläsningen.