Kom igång efter semestern med Runacademy!

Amanda Nekby augusti 13, 2018

För en del innebär semester en möjlighet att äntligen få mer tid att fokusera på träningen, men för de allra flesta håller förväntningar om ett “nytt och sundare liv” inte riktigt hela vägen genom semestern. Det kommer annat emellan med resor, umgänge och annat som ska fixas. Många av oss unnar oss lite extra mat och god dryck under semestern. Därför kan det kännas skönt nu när vardagen närmar sig att komma in i goda vanor och få rutiner på livet igen. Att komma igång med träningen har en positiv påverkan på välbefinnandet, hälsan och få oss att orka med vardagen igen. Vi mår helt enkelt bra av att träna och röra på oss!

Men hur ska jag lägga upp träningen när jag vill komma igång?
När du ska komma igång med träningen igen gäller det att inte gå ut för hårt. Risken finns då att du tröttnar, skadar dig eller bara blir sliten och trött. Det gäller att börja lite försiktigt och sen trappa upp successivt allt eftersom du blir starkare. För att träningen ska bli en del av din vardag är det viktigt att den också känns inspirerande och rolig. Därför har vi på Runacademys medlemssida träningsprogram för dig som vill komma igång med träningen. I programmen finns såväl löppass som styrkepass.

Vill du lägga upp träningen på egen hand kan du genom våran träningsbank få tips och inspiration till över 100 olika löppass. Du hittar också massa styrkepass, yogapass och corepass som du kan göra med hjälp av instruktionsvideo hemifrån. Att kunna träna hemma när du vill gör att du sparar både tid och pengar.

Den här veckan hoppas vi ge er som vill komma igång lite extra inspiration och energi. Följ oss på vår hemsida denna vecka för att ta del av alla inlägg i veckan tema som kommer handla om hur du kommer igång efter semestern!

Läs mer om medlemssidan här!


comments powered by Disqus