Senaste nytt från Runacademy:

Februari 01, 2019

Februari. Årets kortaste månad, julstressen har lagt sig och dagarna blir ljusare. Vårsäsongen känns långt borta men väntar spänt runt hörnet för att plötsligt slå till när du minst anar. Har du möjligtvis anmält dig till något lopp i vår, men haft svårt att hålla igång under vintern? Då rekommenderar vi dig att spana in månadens styrkepass för februari på vår medlemssida!

Styrketräning kan verka trist, men för att du som löpare ska ha så goda förutsättningar som möjligt i vår är det viktigt att redan nu börja stärka upp kroppen. Med regelbunden styrketräning ökar du dina chanser att få en lång och härlig löparsäsong utan skador.

Amandas bascirkelpass är perfekt för dig som och är ny eller vill komma igång efter ett längre träningsuppehåll. Passet består av skonsamma styrkeövningar för hela kroppen och lämpar sig för både nybörjare och erfarna löpare.

Det här sprillans nya styrkepasset genomför du online tillsammans med våran löpcoach Amanda som instruerar och peppar dig igenom hela passet. Hon bjuder dig på åtta styrkeövningar som aktiverar bål-, höft- och benmusklerna, det vill säga muskelgrupper som används när vi springer.

Övningarna utförs i 30-45 sekunder beroende på hur mycket du väljer att vila, totalt tre gånger. Du reglerar själv ansträngningsnivån genom att välja ett tempo som passar dig. Passet är 41 minuter långt med uppvärmning och stretch.  Du kommer åt Amandas bascirkelpass när du registrerar dig som medlem.

Gör dig själv en tjänst och kom igång med styrketräningen!

Bli medlem idag!

Comments are closed.

Petras blogg:
Fler inlägg från Runacademy:
Bloggarkiv: