Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Kom igen – prova på att träna med oss!

Publicerad

Känner du för att prova på att träna med oss innan du anmäler dig till höstens löpargrupp? I så fall är du välkommen på något av våra prova-på-pass! Under vecka 35 kommer vi anordna en mängd “Prova på pass” runt om i hela Sverige. Höstens löpargrupper startar sedan upp vecka 36. Välkommen!

Är du nyfiken på hur det är att springa intervaller i grupp?
Känner du att du har stannat av i din utveckling?
Vill du lära dig mer om löpning?
Vill du utmana dig själv?
Vill du lära dig springa på ett skonsamt och snyggt sätt?

Då kanske Runacademys löpargrupper är något för dig!

Under våra prova på pass kommer ni få testa på hur det är att springa i en Runacademy löpargrupp. I våra löpargrupper kan alla delta utifrån sin egen förmåga. Både du som precis har börjat springa och du som sprungit under lång tid kan delta på just din nivå. Som deltagare i våra löpargrupper lär du dig hur du kan variera löpträningen, du lär dig springa med en korrekt löpteknik och du utmanas utifrån just din förmåga.

I Runacademys löpargrupper vill vi sprida löparglädje runt om i hela Sverige! Genom gemenskap, positiv energi och variation på träningspassen kommer du finna din löparglädje. Inget träningspass är det andra likt.

Våra prova på pass är gratis för alla och anmälan till prova på passen är inte bindande. Här hittar du all information och anmälan till våra prova på pass:

Dagar och tider för våra prova på pass hittar du här.


Kommentarer avstängda.