Senaste nytt från Runacademy:

Mars 30, 2020

Så roligt att det är många som är med i vår 3-veckorsutmaning. Med över 1000 anmälda kommer vi få ordentligt med pepp och inspiration av varandra!

Det märks att många förstår att det är extra viktigt att man fortsätter att hålla igång kroppen, även under svåra tider som nu. Det stärker upp kroppen och gör oss mer motståndskraftiga för sjukdom. Så att delta i vår 3-veckorsutmaning är ett genialiskt drag eftersom du kan fortsätta träna kvalitativa pass i gott sällskap!

Under tre veckor kommer vi utmana deltagarna att delta i 3-4 online pass veckan, där alla pass kan göras hemifrån. Träningarna kommer bestå av löppass såväl som styrkepass. Vi kommer peppa varandra via en facebookgrupp och varje vecka rapportera du in träningen till oss vilket gör det extra sporrande att genomföra passen.

Du har fortfarande möjlighet att hänga med i vår utmaning!
Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 149 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida räcker det att du loggar in på sidan och anmäler dig direkt där. Utmaningen kommer du att ingå och vara helt kostnadsfri. Ett av passen i utmaningen kommer dessutom vara det vi kör med löpargrupperna. Det gör att du som springer med oss inte behöver göra ett extrapass.
För att alla ska kunna vara med oavsett nivå så kommer utmaningen att köras efter tre olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Utmaningen anpassas efter din nivå!
Nivå 1 – För dig som vill komma igång
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Löppassen kommer att ökas successivt där du varvar jogg med gång.
– Det kommer vara ett styrkepass i veckan som du kan köra hemma

Nivå 2 – Springer lite då och då som nu behöver en utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av tre pass i veckan.
– Det kommer var ett utmanande intervallpass i veckan
– Ett pass i veckan kommer att bestå av en musikfil där du bli coachad av Petra Kindlund tillsammans med peppande musik.
– Ett styrkepass där vi coachar dig på ett pass som du kan köra hemma.

Nivå 3 – Van löpare som vill få en extra utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av fyra pass i veckan.
– Det kommer var ett utmanande intervallpass i veckan
– Ett pass i veckan kommer att bestå av en musikfil där du bli coachad av Petra Kindlund tillsammans med peppande musik.
– Två styrkepass i veckan där vi coachar dig genom hela passet

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!
Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som är med.


Anmälan:

Anmälan till 3-veckorsutmaningen 2020 är nu stängd!

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: