Annelie Bohman

Annelie sprang sin första mil för drygt 6 år sedan och efter det har distanserna blivit allt längre. Hon har både tävlat i maraton och ultralopp där hennes främsta meriter är segern på Växjö maraton 2014 samt en andraplats från ett 6 timmarslopp i Växjö inomhushall. Hon har även sprungit ett 12 timmarslopp och genomfört två Ironman!

”Jag tycker det är roligt att få inspirera andra till att hitta tjusningen med löpningen och förstå hur roligt det är. Att se andra göra framsteg är något som taggar mig!”


ola växjö

Ola Green

Ola som från början är simmare tränar sedan många år varierat där löpning simning varvas med cykel och gym. Han har genomfört ett antal maraton och halvironman men springer idag mest för att må bra och ett och annat millopp. Ledare i runacademy under många terminer och tycker det är väldigt inspirerande att se hur deltagare utvecklas under terminen.

”Det jag mest ser fram mot är att möta framför allt de som har en bild av att löpning är något traumatiskt och jobbigt och se hur de under terminen går framåt och blir så mycket bättre löpare. Många ändrar under terminen inställningen till löpningen helt och hållet.”


Andreas Bohman

Andreas Bohman

Andreas har tränat löpning regelbundet i ungefär 10 år. Han har sprungit en del stadslopp, både 10 km och halvmaror. 2014 gjorde han ett 6-timmarslopp och efter det har han fortsatt med främst ultralöpning. Han har bland annat sprungit  Ultravasan 90 km, Sandsjöbacka 83 km, PRT 6-timmars och 12-timmars lopp. På flera av dessa lopp har han topp tio placeringar. Han ser nu framemot att coacha er i Växjö.

“Jag ser framemot att hjälpa er utvecklas i er löpning.”


 

Jackie Palmell 

Jackie startade sin idrottskarriär som basketspelare på elitnivå. Nu är det löpningen som hon brinner mest för. Hon föll allt mer för löpningen när hon började träna för Runacademy. Just nu tränar och tävlar hon aktivt inom långdistanslöpning. Som ledare har Jackie arbetat som löpträningsinstruktör på gym där hon både hållit i klasser utomhus och på löpband.

“Jag ser framemot peppa deltagare och lära känna massa nya människor som älskar löpning lika mycket som jag!”


 


 

Emelie Karlsson

Emelie har sprungit flera år i löpargrupper och sprungit en del tävlingar. Som ledare har hon varit aktiv i Friskis och Svettis. Emelie älskar löpning och att springa i grupp gör löpningen extra rolig. Som ledare vill hon peppa och motivera alla deltagare.

“Jag ser framemot att heja på alla löpare under terminens pass!”


 

Lina Söderling

Lina har varit med i löpargruppen Runacademy i flera år. Som löpare tränar hon inför maraton och springer flera maraton men även halvmaraton om året. Hon är även en av flera  farthållare på Göteborgsvarvet. Som ledare har hon erfarenhet från Olympen träningscenter där hon är spinninginstruktör. Lina är bra på att sprida engagemang och glädje. Till vardags arbetar hon som gymnasielärare.

“Jag vill motivera och inspirera andra till att springa!”


Karolina Lehman 

Karolina har alltid älskat att springa och löptränat sedan 14 års ålder. Hon har alltid tyckt om att springa motionslopp så som Midnattsloppet, Göteborgsvarvet för att sedan gå över till maraton och trailrunning. Under sin universitetsutbildning gjorde hon ett utbytesår till Hong Kong där hon tävlade för Hong Kong City University i Cross Country. Hon har tidigare varit aktiv i Växjölöparklubb styrelse och som löptränare. Nu är hon en av ledarna i Runacademy! Karolina har gått Löpledarutbildning steg 1, i Smålandsidrotten regi och har också arbetat som simlärare för både barn och vuxna.

“Det ska bli kul att få träffa alla nya människor och att förhoppningsvis få möjligheten att inspirera andra till att tycka om löpning lika mycket som jag gör.”