Vi söker en projektledare!

Vill du sprida löparglädje och få fler att tycka om att springa? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Vi på Runacademy söker en projektledare som kommer att vara ansvarig för att koordinera våra löpargrupper, större event samt olika projekt.

Vilka är vi?

Runacademy startades hösten 2013 och har idag löpargrupper på över 58 orter i Sverige. Vi har närmare 7000 medlemmar som springer med oss varje år. Förutom löpargrupperna arrangerar vi även olika löparresor, kurser, träningspass på företag, personlig träning och erbjuder löpcoachning online via vår medlemssida.

Idag är vi 6st som jobbar på huvudkontoret och vi är ett glatt team med något olika bakgrunder. Vi har dessutom över 300 ledare.

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att jobba i ett mindre team som tillsammans har ansvar för att löpargrupperna fungerar. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Stockholm som ligger på Liljeholmskajen.

Din uppgift blir bland annat att vara ett stöd till våra platschefer på de olika orterna samt att se till att våra medlemmar får rätt information om passen genom att uppdatera program med mera. Du kommer även få ansvara för olika större event som kan handla om allt från utbildningar för våra ledare till att arrangera tävlingslopp. I tjänsten ingår även att vara med som reseledare på något av våra löparresor eller läger.

Tjänsten kommer att vara en mix av administrativa uppgifter och löpcoachning. Det innebär att du kommer få coacha löpargrupper omkring två kvällar i veckan. Eftersom att vi är ett litet gäng på kontoret så hjälps vi även åt med enklare uppgifter som att packa kläder och att posta paket.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsätts efter sommaren beroende på när det passar bäst. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person och vi är därav anpassningsbara gällande tillträde.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort engagemang för löpning och även har en stor erfarenhet av att coacha olika former av grupper. Det är en fördel om du har erfarenhet av att drivit större projekt tidigare samt är van att jobba självständigt och att ta egna intiativ. Vi ser gärna att du därför har några års arbetserfarenhet.

På kontoret är det ofta ett högt tempo och dyker lätt upp mer saker att göra som vi inte alltid är förberedda på. Det är därför viktigt att du är stresstålig och flexibel, vilket kan innebära att du får hoppa in när ledare t.ex blir sjuka. Det är även viktigt att du är strukturerad då det kommer vara många olika saker att hålla koll på samtidigt.

För oss är inte det viktigaste att ha en lång högskoleutbildning utan att du har rätt inställning och personlighet. Det är dock såklart ändå ett plus om du har någon högskoleutbildning i bagaget och gärna inom hälsa/projektledning eller något liknande.

Hur ska man söka?

För att söka tjänsten ber vi dig att skicka ett CV samt personligt brev där du berättar kort om dig själv och varför du skulle passa hos oss.

Vi kommer att ta emot intervjuer löpande så bra om vi får din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 20:e maj.

Du mejlar din ansökan till petra@runacademy.se