Löparpodden

Löparpodden

I det 14:e avsnittet av Löparpodden bjuder Runacademy grundaren Petra Kindlund och elitlöpare samt VM-löparen Johanna Bäcklund på ett väldigt personligt avsnitt.

Johanna delar med sig om hur hon tänker kring att träna på elitnivå utan att kunna tävla och med den ovisshet som Coronaviruset medför. Petra berättar hur hon känner sig splittrad och hur hon tänker kring träning när hon samtidigt också har en önskan att bli gravid.

Det pratas även om extrema dieter och så får ni som lyssnar självklart en hel del tips och råd. Ett avsnitt du inte vill missa!

I det 14:e avsnittet av Löparpodden bjuder Runacademy grundaren Petra Kindlund och elitlöpare samt VM-löparen Johanna Bäcklund på ett väldigt personligt avsnitt. Johanna delar med sig om hur hon tänker kring att träna på elitnivå utan att kunna tävla och med den ovisshet som Coronaviruset medför. Petra berättar hur hon känner sig splittrad och hur hon tänker kring träning när hon samtidigt också har en önskan att bli gravid. Det pratas även om extrema dieter och så får ni som lyssnar självklart en hel del tips och råd. Ett avsnitt du inte vill missa!