Löparpodden

Löparpodden

Runacademy finns idag på 76 orter och har över 5000 löpare som springer i grupperna under varje termin. I det här avsnittet får du höra hur allt startade för 7 år sedan. Petra Kindlund delar med sig om hur hon vågade säga upp sig från sin dåvarande tjänst för att hon ville göra något helt annat. En inspirerande berättelse som visar att det lönar sig att jobba hårt och att våga ta risker.

Vad är sedan förklaringen till att Runacademys löpargrupper har blivit så populära och hur fungerar allt idag? Johanna Bäcklund som är ansvarig för löpargrupperna berättar hur allt fungerar bakom kulisserna och delar med sig om hur hon kom in i företaget tack vare ett lopp som hon vann.

Det har hänt mycket genom åren och i avsnittet delas många roliga minnen och utmaningar som man har ställts inför. Ett avsnitt där du verkligen får lära känna Runacademy på djupet!

Runacademy finns idag på 76 orter och har över 5000 löpare som springer i grupperna under varje termin. I det här avsnittet får du höra hur allt startade för 7 år sedan. Petra Kindlund delar med sig om hur hon vågade säga upp sig från sin dåvarande tjänst för att […]