Löparpodden

Löparpodden

I senaste avsnittet av löparpodden fokuserar Petra Kindlund och Johanna Bäcklund på löparskador. Vi möter alla motgångar i löpningen och får skador. Det är en tuff och jobbig tid när man inte kan springa.
Vad kan man göra för att undvika skador? Hur ska man agera när man väl får en känning? Vad för typ av träning kan man köra om man inte kan springa?

Johanna Bäcklund delar även med sig hur hon tacklar sin stressfraktur som hon fått i foten. Just nu får hon inte ens röra underkroppen och måste gå runt med en pjäxa för att optimera läkningsprocessen. Hur gör hon för att tackla denna tuffa tid och hur kunde det gå så långt? Ett nyttigt och lärorikt avsnitt som ni inte får missa!

I senaste avsnittet av löparpodden fokuserar Petra Kindlund och Johanna Bäcklund på löparskador. Vi möter alla motgångar i löpningen och får skador. Det är en tuff och jobbig tid när man inte kan springa. Vad kan man göra för att undvika skador? Hur ska man agera när man väl får en känning? Vad för typ av träning kan man köra om man inte kan springa?