Löparpodden
Löparpodden

I det sjunde avsnittet av Löparpodden kommer du att få lära känna elitlöparen Johanna Bäcklund och Runacademys grundare Petra Kindlund mer på djupet. Båda två älskar att springa men är ändå väldigt olika som löpare.

Petra springer helst i skogen och ser löpningen som ett sätt att uppleva fin natur medan Johanna helst nöter asfalt och har inget emot att springa på löpband.

I avsnittet diskuterar de hur deras inställning till löpning skiljer sig åt och vad det är som driver just dem. Hur orkar Johanna att springa uppåt 15 mil i veckan? Vad motiverar Petra att erövra en brant och lång slalombacke i över tio omgångar? Ett inspirerande avsnitt som kommer göra att du själv blir extra löpsugen.

I det sjunde avsnittet av Löparpodden kommer du att få lära känna elitlöparen Johanna Bäcklund och Runacademys grundare Petra Kindlund mer på djupet. Båda två älskar att springa men är ändå väldigt olika som löpare. Petra springer helst i skogen och ser löpningen som ett sätt att uppleva fin natur medan Johanna helst nöter asfalt och har inget emot att springa på löpband. I avsnittet diskuterar de hur deras inställning till löpning skiljer sig åt och vad det är som driver just dem. Hur orkar Johanna att springa uppåt 15 mil i veckan? Vad motiverar Petra att erövra en brant och lång slalombacke i över tio omgångar? Ett inspirerande avsnitt som kommer göra att du själv blir extra löpsugen.