Löparresa till spanska solkusten

Lämna höstmörkret i November och följ med oss på en fantastisk löparresa till spanska solkusten. Med över 300 soldagar per år så är den spanska solkusten en av de mest solsäkra platserna att resa till under november.  Här kan du därför förvänta dig sol och skön svensk sommartemperatur på runt 20 grader som är perfekt för löpträning. Det här är en resa som passar alla typer av löpare som kommer att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, yoga och äventyr i bergen.  Med dig kommer du att ha duktiga och erfarna ledare som kommer att göra allt för att du ska trivas.

Filmen nedan visar hur vi hade det på resan under förra året:


Upplev den spanska solkusten

Vi kommer att resa till den spanska badorten Fuengirola som är ett av de mest populära resmålen på den spanska solkusten. Staden är känd för sin 8 km långa strandremsa och strandpromenade är den längsta och vackraste på hela kusten. Här finns både barer och många mysiga restauranger. Löparmöjligheterna vid Fuengirola är många där vi kommer att springa på strandpromenaden, vid fina stigar direkt anslutna från hotellet och vi har endast 20 minuters bilresa upp till själva bergen.  Du kan därför räkna med många inspirerande löparrundor och en stor variation på passen.

.  

 


Vi bor på ett av de finaste hotellen

Vi kommer att bo på ett av Fuengirolas lyxigaste hotell. Känslan är ungefär som att bo på ett slott och här finns även ett mysigt SPA för trötta ben. Hotellet ligger precis vid stranden och alla rum har en fantastisk utsikt över havet. Frukosten på hotellet är utöver allt annat och bara att få njuta av den efter ett morgonpass kommer att vara något alldeles extra. Precis vid hotellet utgår många fina stigar och löpmöjligheterna är därför helt oslagbara.

IMG_7525.JPGIMG_7471-0.JPG

Film som beskriver hur hotellet ser ut: 


 

Vem kan följa med

Alla typer av löpare är välkomna att följa med på denna löparresa. Vi kommer att dela in oss i olika grupper och anpassar träningarna efter nivå. Du som vill få det lite tuffare kan räkna med en hel del utmaningar medan du som är ny med löpning kommer att kunna ta det lugnare. Det är bra om du i alla fall klarar av att jogga 5 kilometer utan att stanna för att få ut så mycket som möjligt av resan.

spanska solkusten.png5


Program för veckan 15-21 November

Onsdag:
Anländer till Fuengirola.
Eftermiddag: Uppfriskande välkomstrunda
Kväll: Välkomstmiddag på mysig restaurang (Middagen ingår i priset).

Torsdag:
Förmiddag: Distansträning på en vacker runda direkt från hotellet med många fina vyer utlovas.
Eftermiddag: Grunderna i löpteknik med videoanalys. För dig som tränat löpteknik med oss tidigare kommer du att få ett fortsättningspass.

Fredag:
Förmiddag: Fartlek– ett intervallpass som kommer vara på tre olika nivåer för bas, medel och dig som vill ha det extra tufft.
Eftermiddag: Styrketräning för löpare

Lördag:
Förmiddag:  Äventyrsdag i bergen. Det kommer att finnas tre grupper där du kan välja mellan att vandra, varva vandring med jogg eller att enbart springa. Vi kommer även ha med oss en lokal bergsguide på turen.
Eftermiddag:  Yoga för löpare
Senare eftermiddag: Gemensamt SPA på hotellet (SPA-vistelsen ingår i priset)

Söndag:
Förmiddag:  Sandintervaller
Eftermiddag:  Föreläsning: Hur blir du en bättre löpare?
Eftermiddag:  Uppföljning av löpteknik följt av corestyrka.

Måndag:
Förmiddag:  Bergsäventyr där du kan välja en längre eller kortare runda. Vi kommer att resa till grannstaden Benalmadena där vi tar oss med linbana upp till bergstopprna. (Linbanan ingår i priset)
Eftermiddag: Yoga för löpare
Kväll: Summering av veckan med efterföljande avslutningsmiddag (Middagen ingår i priset).

Tisdag:
Avfärd hemåt

IMG_4798.JPG


Ledare

Bildresultat för Simon runacademy
Simon Gfeller

Simon är vår lokala löpguide som bor i Spanien och älskar att springa i bergen. Han är en riktig ultralöpare som sprungit lopp på uppemot 500km. Det är väldigt inspirerande att lyssna till hans historier!

amanda spring

Amanda Nekby

Amanda är utbildad hälsopedagog från Gymanastik och idrottshögskolan i Stockholm, löpcoach och gillar att se hur andra kan utvecklas. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har lett många olika typer av träningsklasser tidigare. Hon tävlar även själv på alla möjliga distanser och har bland annat sprungit milen på snabba 37:36 och 5000m på 18:05. Hon ser jättemycket fram emot att inspirera och förmedla sina kunskaper om löpning till alla på resan.

Bildresultat för Petra Kindlund spanska solkusten  runacademy
Petra Kindlund
Petra är grundaren av Runacademy och har coachat motionärer i över 10 års tid. Hon är utbildad personlig tränare, löpcoach och nutritionist. Petra har själv en bakgrund som elitlöpare med flera SM-medaljer på bana och en andraplats från Lidingöloppet, seger på Women´s Health Halvmarathon, seger på vårruset samt totalt fyra vinster i Tjurruset.  Petra älskar naturen vid Spanska solkusten där man får kombinera havet med bergen och hon ser nu fram emot att visa de bästa delarna som hon har rekat fram med hjälp av vår lokala guide.

 

 


Allt detta ingår

– Flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
– Boende i dubbelrum med havsutsikt
– Lyxig frukostbuffé
– Två gemensamma middagar
– Transfer från flygplatsen
– Transfer för bergsturerna
– Avgift för linbanan
– Spa (Ett tillfälle som vi gör tillsammans)
– 3 månaders medlemskap på vår onlinetänst (Gäller enbart dig som ännu inte är medlem)

Extra tillägg
Middagsbuffe på hotellet övriga kvällar när vi inte har gemensam middag (Totalt 4 middagar för en tilläggskostnad på 750kr)
Enkelrumstillägg (2250kr)
Lunch (Det står alla deltagare för själva och finns ett stort utbud av olika restauranger )
Övriga SPA-besök förutom den tid som är på schemat så tillkommer en kostnad på 15 EUR.
För flyg från Göteborg tillkommer en avgift på 700 kr

PRIS:
Ordpris: 13 175 kr
Medlemspris: 12875
(Medlem räknas du som tränar med våra löpargrupper eller på vår medlemssida på distans).

FLYGTIDER:

Stockholm till Malaga:
Utresa: 15 nov kl 13:00-17:20
Retur: 21 nov kl 08:00-12:20

Köpenhamn till Malaga
Utresa: 15 nov kl 11:45-15:05
Retur: 21 nov kl 07:00-10:45

Göteborg till Malaga (med mellanlandning)
Utresa: 15 nov 10:05-15:45 med mellanlandning i Amsterdam
Retur: 21 nov 09:20-15:05 med mellanlandning i Paris


BOKNING

Du bokar resan med att fylla i formuläret nedan. Din bokning är bindande och i samband med din bokning har du godkänt våra villkor för löparresor. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor.

Bokning Spanska solkusten 2017

  • Om du reser tillsammans med någon som du vill bo med, vänligen fyll i namnet på den personen här. Reser du ensam kan du lämna denna ruta tom och du blir tilldelad en rumskamrat.
    Som medlem i våra löpargrupper eller på vår medlemssida har du 300kr rabatt på resan.

Bilder från fjolårets läger:

spanska solkusten 3

core

15156825_656433694527620_6627236526279544128_o

starnd

IMG_4643.JPG

IMG_4394.JPG

IMG_4396.JPG

IMG_4392.JPG

IMG_4616.JPG

IMG_4637.JPG

IMG_4624.JPG

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)