Välkommen att följa med på detta försommarläger på vackra Öland över Kristi Himmelfärdshelgen den 10-13 maj. Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med en del tuffa träningspass, styrketräning, rörlighetspass och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap!

 


TALLUDDENS CAMPING

Löparlägret kommer att hållas strax utanför Färjestaden vid Talluddens Camping där du möts av havet, vacker natur och många fina stigar. Du kommer hit smidigt med bil eller kommunalt med buss. Vi kommer i största mån försöka samåka ut till Öland och vi hjälper till med busstider närmare inpå lägret.


BOENDE

Vi kommer att bo i mysiga stugor och i vandrarhem I Talluddens Stugby där du verkligen kommer att känna att naturen är dig nära. Boendet är enkelt men fräscht. Stugorna är främst 4-bäddsstugor men vi har ett fåtal 2-bäddstugor till förfogande för en extra kostnad. Alla måltider serveras på den närliggande och havsnära restaurangen Kaj 4 som kommer att se till att vi har energi till helgens alla pass.


VEM KAN FÖLJA MED?

På det här löparlägret är alla nivåer av löpare välkomna att vara med, nybörjare som riktigt snabba löpare. Alla kommer få sig en utmaning då vi anpassar träningarna efter nivån på våra deltagare och delar in oss i olika grupper.


LEDARE

Petur Kalmar

Pétur Sturla Bjarnason

Pétur har tränat mer seriöst med löpningen under de 10 senaste åren och älskar att springa. Han vann bland annat Wings For Life 2016 och hann då springa hela 57,95 km. Han har dessutom sprungit maran på 2,40 och Lidingöloppet på 2,02. Han har sprungit Öland Ultra 50km ett flertal gånger och sprang 2017 in som segrare. Pétur har även en kandidatexamen i idrottsvetenskap, är licensierad personlig tränare samt massageterapeut.

 

 

Lind Kalmar

Lind Freyjudóttir

Lind springer mest för att det gör att hon mår bra och tycker det är kul att få andra hitta löparglädjen. Hon har en kandidatexamen i idrottsvetenskap och är lic. personlig tränare. Hon är även certifierad massageterapeut.

 

 

Daniel Olsson 

Daniel har en lång träningsbakgrund där han under många år har sysslat främst med orientering och fotboll. Löpningen kom in i han liv för ungefär 10 år sedan och han njuter både av att springa själv och av att coacha fram andra till fina prestationer. Som coach är hans passion att hitta ett sätt för varje enskild individ att förbättra sig. Han har gått ledarutbildningar inom både fotboll och löpning, och han har stor vana att leda träningsgrupper.

 

 

Helen 1

Helen Odenäng 

Helen har varit aktiv och tävlat inom många sporter som friidrott, fotboll, styrketräning och även motorcross. Hon har dessutom ett brett kunskapsområde då hon är diplomerad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach, hälsocoach och massageterapeut. Helen har tidigare hållit i gruppträningar och löpargrupper i Kalmar och på Öland och är mer än redo att dela sin träningsglädje med er under denna helg!

 


SCHEMA FÖR HELGEN

Torsdag 10 maj
14:00 Uppstartsträff med genomgång av helgen
15:00-17:00 Löpteknikfokus med två val:
Nya deltagare som inte tränat med oss tidigare: Löpteknik med individuell videoanalys
Deltagare som varit med tidigare: Fortsättningspass i löpteknik med en del nya något mer avancerade övningar
18:00 Middag på Kaj 4 (buffé)
Ca 19:30 Gemensam gruppaktivitet (ej träning)

Fredag 11 maj
7.00 Stretch & rörlighetspass för att väcka kroppen
8:00 Frukostbuffé på Kaj 4
10:00 Intervallpass med olika inslag av intervaller, backlöpning och roliga utmaningar baserat på terräng.
12:00 Lunchbuffé på Kaj 4
13:30 Workshop – Så lyckas du nå dina mål!
17:00 Crossfitinspirerat löpstyrkepass
19:00 Middag på Kaj 4 (buffé)

Lördag 12 maj
8:00 Frukostbuffé på Kaj 4
9:00 Myspass i den vackra naturen på Öland
12:30 Lunchbuffé på Kaj 4
13:30 Gemensam gruppaktivitet
17:00 Core Explore med balans, coreövningar och fotstyrka.
19:00 Middag på Kaj 4 (Tre-rätters med bordsservering)

Söndag 13 maj
7:00 Stretch & rörlighetspass för att väcka kroppen
8:00 Frukostbuffé på Kaj 4
10:00 Sandlöpning där ni får en sista genomkörare
12:00 Lunchbuffé med avslut på Kaj 4

Vi kommer att springa i Ölands vackra natur...

...samt i det vackra naturreservatet Alvaret.

Sandlöpning är både roligt, skonsamt och jobbigt...

...och vad sägs om ett dopp i havet i solnedgången efter en väl genomförd träningsdag?

Detta och mycket mer kan du förvänta dig av helgen!


ALLT DETTA INGÅR

Boende på camping
Frukost, lunch och middag
Städning av stugan
Löpteknik med inividuell videoanalys
Ett workshop för att motivera dig i din träning
Alla träningspass under helgen
Peppande och härliga ledare


PRIS

I priset ingår all aktivitet i lägret samt helpension. Priserna avser boende i 4-bäddstuga antingen i eget rum eller i säng i allrummet. De som bokar tidigt kommer i första hand tilldelas egna rum.  

Ordinarie pris: 4995 kr
Medlemspris 4695 kr
Boende i 2-bäddstuga: 5670 kr (medlemspris: 5370 kr)

Pris utan boende: 3795 kr (medlemspris: 3495 kr)


BOKNING

Du bokar genom att fylla i formuläret nedan. Din anmälan är bindande och i samband med din bokning godkänner du våra bokningsvillkor.

En faktura på bokningsavgiften 2000 kr kommer att skickas till dig i samband med din anmälan. Slutfakturan på resterande summa kommer 2 månader innan avresa och ska vara betald 30 dagar innan avresa.

Anmälan löparweekend Öland 2018

  • Om du reser tillsammans med någon som du vill bo med, vänligen skriv namnet/namnen på de personerna här. Om ni reser som par och vill bo själva så bokar ni 2-bäddstugan.
    Som medlem har du 300kr i rabatt på löparlägret.