Välkomna till löpträning och föreläsningar med Runacademy!

Vårt syfte är att sprida löparglädje genom variation, kunskap och gemenskap. Under dessa pass kommer ni att få testa olika typer av löppass och lära er mer om löpteknik. Alla typer av löpare kan vara med på passen och vi kommer anpassa passen efter allas förutsättningar!

Vi kommer att köra fyra gemensamma pass som avslutas med god frukost och inspirerande föreläsningar med start vecka 5, 2020. Passen kommer hållas på tisdagar kl. 08:00-08:45, frukosten serveras direkt efter passet och föreläsningarna startar kl 09:00 och slutar 09:30-09:45. Vi kommer kunna vara max 20 deltagare/pass. Skynda att anmäla dig till passen i formuläret nedan för att säkra din plats!

Tid och passbeskrivning

Tisdag 28 januari kl. 08:00-08:45 Grunderna i löpteknik/löpteknikintervaller: I det här passet får du få lära dig om grunderna i löpteknik och öva på att springa med god teknik i ett högre tempo.
Föreläsning: Fysisk aktivitet främjar hälsan
Hur påverkas din kropp av fysisk aktivitet? Vilka hälsofördelar kan du få genom att röra på dig? En föreläsning där vi berättar hur din kropp påverkas av fysisk aktivitet.

Tisdag 4 februari kl 08:00-08:45
Löpskolning och pyramid:
I det här passet kommer du att utveckla din löpteknik med löpskolningsövningar som överdriver löpsteget, samt få springa intervaller i form av en pyramid.
Föreläsning: Motivation till att komma i gång/hålla i gång löpningen
En föreläsning som motiverar till att komma igång med löpning. Varför är det viktigt att träna och hur ska man ta steget till att börja.

Tisdag 11 februari kl. 08:00-08:45
Crosspasset:
I detta pass får ni testa ett kombinationspass där vi kombinerar korta löpintervaller med styrkeövningar.
Föreläsning: Få till träningen i vardagen
En föreläsning som motiverar till att få in träningen i ett hektiskt livspussel. Varför är det så lätt att hitta ursäkter till att inte träna?

Tisdag 18 februari kl. 08:00-08:45
Moneghettiintervaller:
I det här passet kommer du att få springa olika varianter av intervaller som kommer att varieras med både längre och kortare sträckor.
Föreläsning: Träningsplanering och att utvecklas som löpare
En föreläsning som ger tipsen till hur löpningen blir roligare. Vi ger tips på hur man kan utvecklas som löpare och få in mer variation i träningen. Vi går även igenom de vanligaste misstagen som många motionärer gör och ger tips på hur man undviker dem.

Samling:

Vi kommer att starta kl 08:00 och vi samlas vid entrén till Fältöversten mot Karlaplan. Efter passet bjuds ni på frukost vid Intersport samtidigt som ni får lyssna på inspirerande föreläsning med Runacademy. Det är möjligt att lämna väskor och överdrag vid samlingsplatsen under passet.

Vänligen respektera att anmälan är bindande, glöm inte att avboka din plats till info@runacademy.se om du får förhinder!

Hoppas att vi ses!


Anmälan till träningspass/föreläsning Fältöversten