Senaste nytt från Runacademy:

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund
September 11, 2019

Under de senaste dagarna så har det kommit ut två poddavsnitt som vi hoppas att många av er är nyfikna att lyssna på. Det är ett gjort av Maratonpodden med mig Petra Kindlund och sedan ett avsnitt från Wiss&Swärm med Johanna Bäcklund som vi kan tipsa om.

Johanna i Wiss&Swärm!

Johanna Bäcklund blev intervjuad av RunnersWorlds podd Wiss&Swärm. I podden pratar hon om hennes väg mot VM i Doha som helt klart är en något annorlunda resa i jämförelse med många andra elitlöpare.

Hur hinner hon med att jobba, ha två småbarn och ändå springa 17 mil i veckan? Hon berättar även om hur löpningen startade i hennes liv och vad det är hon jobbar med på vårt kontor. Ett mycket spännande och inspirerande avsnitt.

Till podden

Petra i maratonpodden

I intervjun får ni chans att lära känna Petra mer på djupet. Hon berättar hur hon en gång i tiden startade med löpning, hennes drömmar om att bli världsstjärna och hur den gick i spillror efter svåra problem med ansträngningsastma. Hon berättar även om sin största löparidol som liten och om bantningshetsen när hon pluggade i USA.

Sedan får man så klart höra mer om hur @Runacademy startades och vad som händer i företaget idag

Podden hittar ni där poddar finns, i Spotify eller via följande länk.

En kommentar
  1. Jag har lyssnat! Ni är två otroligt imponerande och inspirerande kvinnor🥰

Fler inlägg:
Bloggarkiv: