Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Magiska Madeira – säkra din plats nu!

Publicerad

Den 12-19 november åker vi till underbara Madeira, vill du hänga på? Resan är till för dig som gillar äventyr och att få uppleva häftig natur med löparskorna på. Anmäl dig senast 21 september för att garantera din plats!

På Madeira är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna. Vi bor på ett fint hotell vid havet och om dagarna tar vi oss högre upp mot bergen för att uppleva de fantastiska omgivningarna. Fokus kommer inte vara att springa fort utan snarare att njuta och uppleva den vackra naturen. I de tuffaste partierna kommer löpningen att varvas med en hel del vandring. Vi rekommenderar att du kan jogga 10 km. samt klarar av relativt mycket kupering och trappor.

Under veckan kommer du att få springa längs levador, förbi vattenfall, genom regnskog, förbi fantastisk växtlighet, grönskande bergsmassiv, blått hav och få uppleva storslagen natur. Med hjälp av lokala guider kommer du att få uppleva det absolut bästa av Madeira!

Vill du uppleva Madeira med oss? Anmäl dig senast 21 september för garanterad plats, därefter tar vi emot anmälningar efter tillgång.

Mer information och anmälan om vår resa finns här.

NYHET: Följ med på SPA-helg

Vi har utöver Madeira många andra spännande resmål som väntar. Vad sägs om Peak District, Marocko eller Gran Canaria? Här kan du läsa om våra övriga resor.

Vi vill puffa lite extra för höstens nyhet, Sätra Brunn, där vi under en helg i november njuter av träning och SPA i en härlig kombination. Ta chansen att unna dig en helg för dig själv! Häng med på en SPA-helg till Sätra Brunn 26-27 november.


Kommentarer avstängda.