Vill du få både en starkare mage som gör att du får en bättre hållning och finare löpsteg? Då ska du hänga med i vår magutmaning som vi kör under vecka 2!
Vi utmanar dig på fyra olika corepass där första passet kommer på måndag följt av onsdag, fredag och söndag! Klarar du alla pass är du med i utlottningen av fina priser.

Datum:

Utmaningen körs under vecka 2 den 11 januari till 18 januari och är helt gratis

Här hittar du första passet!

Här hittar du andra passet!

Här hittar du tredje passet!

Här hittar du fjärde passet

Lär dig att jobba med de inre magmusklerna

För att få en bra hållning och minska onödiga skador är det framförallt viktigt att vara stark i coren. Vi kommer göra övningar där du framförallt jobbar med de inre magmusklerna. På endast en vecka kommer du att märka stora resultat!

Vinn fina priser

Har du gjort alla pass har du chans att vinna fina priser! Vi lottar ut följande priser:
– 3 platser i vår vinterutmaning
– 1 plats till vårens löpargrupp
– 2 presentkort hos Runacademy á 500kr

Det är gratis att vara med!

Det kommer vara helt kostnadsfritt att vara med på magutmaningen. Anmäl dig i formuläret nedan om du vill vara med så kommer du få passet skickas till dig på mejl så du inte missar något. Passen kommer även att presenteras här på hemsidan.

Skänk ett bidrag till The Ugandan Athletes Fund Academy

Under 3 års tid har vi på Runacademy stöttat The Uafa som är en idrottsklubb i Uganda som hjälper hemlösa ungdomar till ett bättre liv. I denna magutmaning uppmanar vi dig att också ge ett bidrag. Varje krona kommer ha stor betydelse!

Bidra till insamlingen direkt genom att swisha valfritt belopp till 0739559301 (Går direkt till Nuulu) eller via följande insamlingssida: https://paypal.me/pools/c/8vc4BfTJ5u

Anmäl dig till magutmaningen

    Våra nyhetsbrev skickas en gång varannan vecka och innehåller tips och senaste nyheterna från oss.
    I samband med magutmaningen gör vi en insamling till UAFA som är en ideel idrottsförening i Uganda som hjälper hemlösa ungdomar och barn till en bättre framtid genom idrotten. Varje krona har betydelse så ger du 20 kr så är det värt mycket!