Magutmaningen 2022

magträning

Vill du få både en starkare mage som gör att du får en bättre hållning och finare löpsteg? Då ska du hänga med i vår magutmaning som vi kör under vecka 2!

Vi utmanar dig på fyra olika corepass som är på 10-15 min. Första passet kommer på måndag följt av onsdag, fredag och söndag! Klarar du alla pass är du med i utlottningen av fina priser.

Här hittar du veckans första pass
Här hittar du veckans andra pass
Här hittar du veckans tredje pass
Här hittar du veckans fjärde och sista pass

Datum:

Utmaningen körs under vecka 2 den 10 – 16 januari och är helt kostnadsfri.

Lär dig att jobba med hela cylindern

För att få en bra hållning och minska onödiga skador är det framförallt viktigt att vara stark i coren. Vi kommer göra övningar där du jobbar med hela magens cylinder som gör att du aktiverar alla bålmuskler mycket bättre. På endast en vecka kommer du att märka stora resultat!

Vinn fina priser

Har du gjort alla pass har du chans att vinna fina priser! Vi lottar ut följande priser:
– 3 platser i vår vinterutmaning
– 1 plats till vårens löpargrupp
– 2 presentkort hos Runacademy á 500kr

Det är gratis att vara med!

Det kommer vara helt kostnadsfritt att vara med på magutmaningen. Anmäl dig i formuläret nedan om du vill vara med så kommer du få passet skickas till dig på mejl så du inte missar något. Passen kommer även att presenteras här på hemsidan.

Här hittar du veckans första pass
Här hittar du veckans andra pass
Här hittar du veckans tredje pass
Här hittar du veckans fjärde och sista pass

Skänk ett bidrag till The Ugandan Athletes Fund Academy

Under 4 års tid har vi på Runacademy stöttat The Uafa som är en idrottsklubb i Uganda som hjälper hemlösa ungdomar till ett bättre liv.  I denna magutmaning uppmanar vi dig att också ge ett bidrag. Varje krona kommer att ha stor betydelse! Tack vare förra årets insamling bidrog vi bland annat till att två av ungdomarna kunde springa Lidingöloppet där de överraskade stort med att komma tvåa och trea!

Bidra till insamlingen direkt genom att swisha valfritt belopp till 0739559301 (Går direkt till Nuulu) eller via följande insamlingssida: https://www.teamuafa.com/donate

Anmäl dig till magutmaningen 2022

Önskar du att få tips och inspiration från våra nyhetsbrev?Våra nyhetsbrev skickas en gång varannan vecka och innehåller tips och senaste nyheterna från oss.

Kommer du att bidra till UAFA?I samband med magutmaningen gör vi en insamling till UAFA som är en ideel idrottsförening i Uganda som hjälper hemlösa ungdomar och barn till en bättre framtid genom idrotten. Varje krona har betydelse så ger du 20 kr så är det värt mycket!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.