Vill du få både en starkare mage som gör att du får en bättre hållning och finare löpsteg? Då ska du hänga med i vår magutmaning som vi kör under vecka 26!

Vi utmanar dig på fyra olika corepass där första passet kommer på måndag följt av onsdag, fredag och söndag! Klarar du alla pass är du med i utlottningen av fina priser.

 

Datum:

Utmaningen körs under vecka 26 den 28 juni till och med söndag 4 juli.

Här hittar du pass nr 1.
Här hittar du pass nr 2.

Lär dig att jobba med de inre magmusklerna

För att få en bra hållning och minska onödiga skador är det framförallt viktigt att vara stark i både mage och rygg. Vi kommer göra övningar där du framförallt jobbar med de inre magmusklerna som gör att du får med dig hela cylindern (Både mage och rygg) i övningarna. På endast en vecka kommer du att märka stora resultat!

Vinn fina priser

Har du gjort alla pass har du chans att vinna fina priser! Vi lottar ut följande priser:
– 3 platser i vår sommarutmaning
– 1 plats till höstens löpargrupp
– 2 presentkort hos Runacademy á 500kr

Det är gratis att vara med!

Det kommer vara helt kostnadsfritt att vara med på magutmaningen. Anmäl dig i formuläret nedan om du vill vara med så kommer du få passet skickas till dig på mejl så du inte missar något. Passen kommer även att presenteras här på hemsidan.

Skänk ett bidrag till Giving People

Vi vill få fler barn och ungdomar i Sverige att få ett friskare och hälsosammare liv. Framförallt har man sett att barn i familjer som har ekonomiska svårigheter ofta hamnar utanför då föräldrarna inte har råd att köpa kläder, träningsutrustning eller medlemskap till olika idrottsföreningar. Här vill vi tillsammans med er göra skillnad! I samband med utmaningen gör vi en insamling till den ideela organistionen Giving People som hjälper utsatta barnfamiljer i Sverige. Oftast är det familjer till ensamstående mammor eller familjer som haft det extra tufft under coronakrisen på grund av vabb och arbetslöshet. Alla bidrag kommer att gå direkt till utsatta familjer som får presentkort för att köpa gympakläder och idrottsutustning till sina barn. Det finns inga mellanhänder utan varenda krona kommer göra en stor skillnad!

Vi på Runacademy kommer också att bidra!
– Samlar vi upp till 50 000 kr i insamlingen så stöttar vi 10 barn med att betala deras medlemskap till en idrottsförening samt låter en av föräldrarna att delta i höstens löpargrupper.
– Samlar vi in över 100 000 kr så stöttar vi 20 barn med att betala deras medlemskap till en idrottsförening samt låter en av föräldrarna att delta i höstens löpargrupper.

Skänk ditt bidrag med att swisha valfritt belopp till 123 137 65 24 och märk din betalning med Runacademy  

Tillsammans kan vi göra en stor skillnad!

TACK! Vi alla tillsammans har redan samlat ihop 45 237 kr (28 juni). WOW, tack för er generositet!!

I filmen nedan förklarar Giving People grundare, Linda Hellquist, vad Giving People gör för något. 

 

Anmäl dig till magutmaningen 2021

    Våra nyhetsbrev skickas en gång varannan vecka och innehåller tips och senaste nyheterna från oss.
    I samband med magutmaningen gör vi en insamling till Giving people som hjälper utsatta barnfamiljer i Sverige. Alla pengar kommer gå till jympakläder och löparskor så fler barn i Sverige har möjlighet att hålla sig fysiskt aktiva. Det finns inga mellanhänder utan varje krona kommer göra en skillnad. Du ger ditt bidrag genom att swisha valfritt belopp till 123 137 65 24 och märk din inbetalning med Runacademy.