Massa träningsglädje på vårt löparläger i Stockholms skärgård!

Petra Kindlund augusti 12, 2018

Vi har haft en fullspäckad helg ute på vårt löparläger på Gålö i Stockholms skärgård! Under helgen har vi bjudit deltagarna på massor av på varierade löppass, styrkepass, yoga och workshops. Här kommer en summering av helgen!

Efter vår välkomstträff på fredagen kickade vi igång helgen med en gång med ett löppass med fokus på löpteknik. Då många av deltagarna på lägret har tränat löpteknik med oss på Runacademy förut delade vi in oss i två grupper där ena gruppen gjorde ett fortsättningspass.

På kvällen bjöds det på en buffé och musikquiz!

Lördagen startades med yoga på stranden redan klockan 7. Solen värmde redan skönt under passet.

På förmiddagen väntade sedan ett utmanande intervallpass. Deltagarna fick prova på en fartlek med många olika typer av intervaller.

På eftermiddagen väntade många olika aktiviteter. Efter lunchen genomfördes en workshop med temat ”Så når du dina mål”. Under workshopen diskuterades allt ifrån träningsplanering, skillnaden och effekten av olika löppass och hur du som löpare ska tänka kring målsättning med din träning.

Direkt efter workshopen var det dags för ett corepass med inslag av balansträning och fotstyrka.

Efter lite fritid var det dags för lördagens sista pass! Ett tufft crossfit inspirerat styrkepass.

Middagen smakade riktigt bra efter en aktiv dag!

Idag (söndag) inledde vi även denna dag med ett yogapass. Vi var riktig glada över att regnet som kom på natten hade slutat.

Regnet kom istället under förmiddagens myspass. Men som tur är kom den största skuren mot slutet av turen. Under myspasset delade vi in oss i två gruppen då möjligheten fanns till att springa antingen 8 eller 12,5 km. Syftet med passé var att få en lugn och härlig löptur i fantastisk natur och bara njuta av löpningen.

För att summera har vi som varit på löparlägret haft en rolig träningshelg med god gemenskap. Nu är vi fylld med motivation och inspiration till att hålla igång med löpningen hela hösten som kommer!

Vill du också åka på en träningsresa?

Läs mer om Runacademys löparresor och läger här!


comments powered by Disqus