Senaste nytt från Runacademy:

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund
November 19, 2019

Just nu ligger jag utslagen i soffan och vet inte hur jag ska orka ta mig till köket för att fylla på min kopp med the. Jag har nämligen dragit på mig en ordentlig förkylning. Inte särskilt roligt.

Det jobbigaste med att vara förkyld är att inte kunna springa. Om det är något som jag är försiktig med så är det att träna när man är förkyld. Det ser jag totalförbud på. Det är bara dumdristig och rent av hälsofarligt.

Att inte kunna träna är det värsta med att vara sjuk. Att ha halsont, snorig näsa och vara seg i huvudet känns som en bagatell i sammanhanget. Jag blir mest på dåligt humör och får en rastlöshet i kroppen av att inte få röra på mig. Det är när man blir tvingad att vara still som jag verkligen inser hur mycket löpningen betyder – hur gör folk som inte tycker om att träna? Förstår inte hur de klarar av det. Jag får abstinensbesvär efter en dag.

Längtar så efter att bara kunna springa. Tänk det behöver inte ens gå fort eller kännas lätt. Framförallt längtar jag efter känslan efteråt och att känna att kroppen har fått jobba. Det är en sån skön känsla.

Så till alla er där ute som är friska och hela – se till att ge er ut och spring. Ta vara på att du kan och uppskatta varje steg som din kropp klarar av!

4 kommentarer
  1. krya på dig Petra

  2. Åh vad jag känner igen känslan. Är inte förkyld men har fått springförbud pga en muskelbristning i vaden i ca en månad. Känns som en halv evighet. Bara för att man inte får så känns det ännu mer lockande och blir frusterad. Jaja går väl över så småningom och ska börja rehab träna.
    Krya på dig

  3. Ja det är hemskt! Missade dagens löppass med Runacademy så nu måste jag ha revansch så snart jag är på benen igen. Krya på dig så kör vi sen 👍

  4. Krya på dig!

Fler inlägg:
Bloggarkiv: