Januari 03, 2019
Therese Forsberg

Sportbutiken Stadium har inspirerat människor till aktivitet i över 30 år och har en stark ställning inom den svenska folkrörelsen. Nu inleder vi ett samarbete som innebär inspiration, aktiviteter och erbjudanden som riktar sig till båda organisationernas medlemmar, kunder och medarbetare.

Stadium är en trovärdig partner som liksom vi verkar över stora delar av landet. Tillsammans kan vi nå ut till, aktivera och möjliggöra löpning för ännu fler, säger Johanna Bäcklund, projektledare på Runacademy.

Som medlem hos Runacademy kommer du löpande att få rabatter och erbjudanden på Stadiums utbud samt att vi kommer att arrangera provträningspass i deras butiker runt om i landet.

– Genom kunskap, inspiration och gemenskap vill Runacademy sprida löparglädje till hela Sverige. Det rimmar väl med Stadiums vision om att inspirera fler till en aktiv livsstil och vårt inkluderande tankesätt. Tillsammans vill vi skapa fler aktiva upplevelser året runt, säger Patrizia Nilsson, Head of Sports Marketing på Stadium.

Stadium är Sveriges största sportkedja och med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland. 

Hoppas att du som vi ser fram emot detta samarbete!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: