Senaste nytt från Runacademy:

Juni 02, 2020
Anmälan öppen – Ta chansen att vinna fina priser och få 100 kr i rabatt!

Nu är anmälan öppen till höstens löpargrupper. Passa på att anmäla dig innan måndag 8 juni för att få 100 kr i rabatt. Anmäler du dig mellan 2-4 juni har du dessutom chans att vinna många fina priser!

 

Höstens nya orter är: Enskede, Helsingborg, Sälen, Sätra och Malmö – Tygelsjö.

 

Löparjacka bland de snabbaste att anmäla sig!
Bland de 100 första som anmäler sig till höstens löpargrupper så kommer vi att lotta ut 30 st Runacademy löparjackor från Salomon (Värde 1600 kr).


 

För alla er som anmäler er mellan 2-4 juni lottar vi ut följande priser:

– 3 st presentkort på vår weshop på 1000 kr
– 10 st löpteknikkurser online
– 5 st löparlinne från Salomon
– 2 par löparskor
– Löparryggsäck från Salomon
– 2 st Löpartights
– 10 vattenflaskor
– 2 st presentkort från Stadium på 500 kr

 

Med anledning av corona

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i dagsläget uppmuntrar de också till fysisk aktivitet utomhus. Vi ser till att dela upp oss i mindre grupper och håller avstånd på träningarna. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

 

Välj ort för info och anmälan:
4 kommentarer
  1. Hej! Skyndade mej att anmäla mej till hösten. Valde att swisha, men då jag gick tillbaka till sidan för att slutföra anmälan så var uppgifterna raderade, så nu har jag betalt, men är ändå inte anmäld. Eva

    • Hejsan Eva! Vi har fått in din anmälan så du är anmäld och allt är som det ska. Det som hände var att du inte gick tillbaka till anmälan direkt efter att du hade shwishat och du fick därför ingen automatisk bekräftelse. Det tar då lite tid för systemet att registrera dig men nu har dte gått igenom. Du ska nu ha fått det till din mejl så kolla där samt inloggningsuppgifter till vår onlineträning. Kul du är med i höst!

  2. Hej, jag har svischat betalning för anmälan till ht-20 i Linköping men kom inte tillbaka till anmälningssidan för avslut. Vill bara kolla så min anmälan kom in iallafall./ Susanne

  3. Hej har oxå betalat in men inte fått ngn bekräftelse utav er att jag är med, betalade 2/6 mvh Nidia Loven

Fler inlägg:
Bloggarkiv: