Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Nu laddar vi för sommarutmaningen – startar på måndag!

Publicerad

På måndag drar sommarutmaningen igång – perfekt för dig som vill ha planerad och varierad träning under sommaren! Är du inte anmäld än så gå in och gör det, än är det inte för sent!

Du kommer enkelt kunna köra dina pass hemifrån!

Under fyra veckor utmanar vi dig på 3-4 pass i veckan. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av olika varianter av löppass så väl som styrkepass. Under varje vecka kommer du även få rapportera träningen till oss vilket gör det extra sporrande att genomföra passen. Vi kommer sedan att peppa varandra via en facebook grupp.

Utmaningen anpassas efter din nivå!

För att alla ska kunna vara med oavsett bakgrund så kommer utmaningen att köras efter fyra olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1 – För dig som är nybörjare och vill komma igång. Innehåller två löppass där löpning varvas med jogg med gång samt ett styrkepass i veckan. Totalt ingår 3 pass per vecka.

Nivå 2 – För dig som springer då och då men vill få mer regelbundenhet i din träning.  Innehåller 3 pass i veckan med ett intervallpass, ett distanspass och ett styrkepass.

Nivå 3  – För dig som tränar mer regelbundet och vill få en större utmaning i din träning.  Innehåller tre pass i veckan varav två tuffare intervallpass samt ett styrkepass.

Nivå 4 – För dig som är van löpare och vill få en extra utmaning. Består av 4 pass i veckan och innehåller två tuffare intervallpass, ett distanspass och minst ett styrkepass i veckan.

Avslutar utmaningen med poängjakten

Hur många unika platser kan du hitta under en löprunda? Vi kommer att avsluta sommarutmaningen med en rolig poängjakt där du får poäng utefter olika platser/föremål som tex en sjö, en stig, en bro etc som du lyckas besöka under en runda. Ju mer du lyckas pricka in från listan desto högre poäng får du! Vinnare kommer att vinna en trevlig Goodie bag från oss!

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!

Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som är med.

30 % rabatt på hörlurar från Urbansita

När du hänger med i våra utmaningar får du dessutom hela 30 % rabatt på hörlurar hos vår samarbetspartners på Urbanista. De har superbra hörlurar för löpare som är smidiga att använda när du kör våra ljudfilspass.

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 249 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller tränar med oss i höstens löpargrupper får du 50 % rabatt på utmaningen.  För att erhålla din rabatt behöver du vara inloggad på sidan när du anmäler dig.

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för utmaningen.

Anmälan är stängd.


Kommentarer avstängda.