Nu till våren söker vi en VD-assistent och löpcoach till vårt huvudkontor i Stockholm!

 

Vilka är vi?

Runacademy startades hösten 2013 och har idag löpargrupper på över 60 orter i Sverige. Vi har närmare 7000 medlemmar som springer med oss varje år. Förutom löpargrupperna arrangerar vi även olika löparresor, kurser, träningspass på företag, personlig träning och erbjuder löpcoachning online via vår medlemssida.

Idag är vi 8 st som jobbar på huvudkontoret och vi är ett glatt team med något olika bakgrunder. Vi har dessutom över 300 ledare.

Vad innebär tjänsten?

Som VD-assistent kommer du att stötta Runacademys grundare i allt från en del pappersarbete till att leda flera projekt. Det kan innebära att du bokar upp boende, transfer och flygbiljetter till våra resor så väl som att du skriver blogginlägg, uppdaterar sociala medier och svarar på mejl. Det kommer vara en blandning av olika administrativa uppgifter som bestäms i samråd med vår VD.

Tjänsten kommer även innebära en hel del löpcoachning där du kommer leda våra löpargrupper om kvällarna, vara ute på företag om dagarna så väl som att du följer med som reseledare på några av våra löparresor. Räkna med att det därför kommer vara omkring 2 kvällar i veckan samt några löparläger per år där varje resa är på mellan 3-7 nätter. Det kan vara läger både inom Sverige så väl som utomlands.

Vad söker vi för person?

Som VD-assistent är det viktigt att du är flexibel och kan göra allt från de uppgifter som kan kännas enformiga och tråkiga till att ha ett större ansvar för vissa projekt. Det är också viktigt att du är strukturerad och noggrann då det kommer vara många småuppgifter att behöva ha koll över. Vi ser gärna att du både kan jobba självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du är duktig på att samarbeta och kan ta direktiv.

Arbetet kommer att innebära att du även jobbar med en hel del kommunikation på både hemsidan, nyhetsbrev utskick och i sociala medier. Det är viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig i skrift och gärna jobbat med kommunikation tidigare. Ett extra plus om du även har erfarenhet av att jobba med sociala medier.

Vi ser gärna att du också har tidigare erfarenhet som löpcoach, instruktör, PT eller liknande. Ett extra plus om du har någon form av utbildning inom hälsa eller träning.

Hur ska man söka?

För att söka tjänsten ber vi dig att skicka ett CV samt personligt brev där du berättar kort om dig själv och varför du skulle passa hos oss.

Vi kommer att ta emot intervjuer löpande så bra om vi får din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 10:e november.

Du mejlar din ansökan till petra@runacademy.se