Nytt månadens styrkepass ute nu!

Amanda Nekby november 1, 2017

Nu går vi in i november månad och hösten kylan kommer krypande. Nu under november månad passar det därför lite extra bra att lägga fokus på styrketräning och bygga upp kroppen så att den blir starkare!

Därför ska du träna styrketräning!

Med hjälp av styrketräning får vi mer hållfasta leder, senor och mer uthålliga muskler vilket gör att vi på sikt kan springa både snabbare och längre! På våran medlemssida publicerar vi varje månad ett nytt styrkepass som vi kallar månadens styrkepass. Tanken med månadens styrkepass är att få en variation i styrketräningen då det är lätt hänt att man fastna i samma upplägg och övningar om man kör styrketräning på egen hand. Kroppen vänjer sig vid träningen så därför är variation viktigt. Med hjälp av våran medlemssida blir det enkelt att få till varierad styrketräning för dig som är löpare då du kör passet tillsammans med en av oss löpcoacher på Runacademy med hjälp av en träningsfilm.

Så här går passet till!

Denna månad kommer alla våra medlemmar coachas av Johanna Bäcklund. Passet är uppdelat i tre olika block där vi jobbar med en benövning, en överkroppsövning, en magövning och en pulshöjande övning i varje block. Varje block görs två gånger. I passet erbjuder vi varianter på övningarna vilket gör att både du som är mer erfaren och även du som är nybörjare i styrketräningen kan göra passet. Passet tar bara 30 minuter att göra. Vi på Runacademy älskar ju löpning vilket gör att passet självklart är väldigt funktionellt för dig som springer och vill utvecklas i din löpträning.

månadens styrkepass nov 5

Du får tillgång till passet genom att bli medlem på våran medlemssida!

Läs mer om medlemssidan här!


comments powered by Disqus