Senaste nytt från Runacademy:

September 28, 2019

Stort grattis till alla er som sprang och tog er i mål på dagens Lidingöloppet. Vi hade totalt 75st som kom i mål för Runacademy på 30 km och 31 st på 15km. Så grymt!

Dagen till ära hade vi dessutom två hejaklackstationer som hejade fram löparna på både 15 och 30 m loppet. Stor eloge till dessa som hejade fram löparna under hela dagen trots konstant regn. Det gav verkligen extra energi så ni var till stor hjälp!

Extra skoj att vi på Runacademy hade tre tjejer bland topp 20 i den stentuff konkurrensen på 30 km loppet. Det var faktiskt det snabbaste loppet någonsin där de tre första löparna sprang under rekordet.

Malin Starfelt gjorde en riktigt kämparinsats då hon själv upplevde att det gick tungt. Trots detta kom hon in på en fin 11:e plats på 2,05,57. Vi vet att hon kan mer och visar en riktig hög lägsta nivå när hon springer så pass fort trots att hon känner att kroppen inte svarar.

Malin Starfelt kämpade på bra i Lidingöspåret

Desto gladare över sina insatser var Petra Kindlund och Malin Slars. Petra lyckades göra sitt nästa bästa Lidingölopp på 8 år och kom nu in som 13:e på 2,07,09. Vår ledare från Solna, Maria Slars, överraskade många med att slå personbästa med 5 minuter och komma på 18:e plats med 2,08!

Petra och Maria var väldigt nöjda över sina insatser

Jonas Bergström blev bäste Runacademy kille på 2,01!

På 15 km loppet lyckades Helena Göransdotter med en riktig stark insats när hon lyckades ta sig under medaljtiden på 1,10!

En nöjd Helena i mål!

Grymma Runacademy löpare vid målgång

Taggade löpare inför start

Vår första hejaklackstation!

Fler bilder från vår första hejaklackstation tagna av vår fotograf David Skyrius. Det går bra att fritt använda bilder för provat bruk. För fler bilder kolla in vårt album på Facebook.

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: