Stäng

Senaste nytt från Runacademy

På måndag startar magutmaningen

Publicerad

Passa på, häng med i vår magutmaning som startar på måndag! En starkare mage gör att du får en bättre hållning och ett effektivare löpsteg.

Vi utmanar dig på fyra olika corepass där första passet kommer på måndag följt av onsdag, fredag och söndag! Klarar du alla pass är du med i utlottningen av fina priser.

Mer information och anmälan finns här!

 

Datum:

Utmaningen körs under vecka 26, dvs den 26 juni till och med söndag 2 juli.

Lär dig att jobba med de inre magmusklerna

För att få en bra hållning och minska onödiga skador är det framförallt viktigt att vara stark i både mage och rygg. Vi kommer göra övningar där du framförallt jobbar med de inre magmusklerna som gör att du får med dig hela cylindern (Både mage och rygg) i övningarna. På endast en vecka kommer du att märka stora resultat!

Vinn fina priser

Har du gjort alla pass har du chans att vinna fina priser! Vi lottar ut följande priser:
– Träningslinne från Salomon med Runacademy tryck
– Träningsshorts från Salomon med Runacademy tryck
– 1 presentkort hos Runacademy á 1000kr

Samlar in pengar till The UAFA

Under 5 års tid har vi på Runacademy stöttat The Uafa som är en idrottsklubb i Uganda som hjälper hemlösa ungdomar till ett bättre liv. I samband med denna magutmaning kommer hälften av pengarna att gå oavkortat till denna ideella organisation. Tack vare tidigare års insamling  bidrog vi bland annat till att två av ungdomarna kunde springa Lidingöloppet där de överraskade stort med att komma tvåa och trea!


Kommentarer avstängda.