Senaste nytt från Runacademy:

December 03, 2019

Häng på låset på torsdag då vi öppnar upp anmälan till flera av 2020 års populära resmål! Då erbjuder vi nämligen boka tidigt rabatt på mellan 500-800 kr för anmälan senast den 12 december.

I år sålde vår resa till Peak District i England slut på bara några veckor och sannolikheten är stor att det blir så även i år. Det gäller alltså att vara på hugget eftersom våra resor tenderar att sälja slut. Och detta vill ni inte missa!

Anmälan öppnar till dessa resor på torsdag:

Kullaberg: 2-5 april 2020

Häftig traillöpning på naturreservatet Kullaberg i Skåne. Magiskt vackra omgivningar, mysigt boende och mat av världsklass!

Grövelsjön: 13-16 augusti 2020

Här upplever vi fjällen i löparskorna! Lättlöpta och lättillgängliga fjäll i Dalarna. Fina stigar och inte alltför höga toppar gör det här till en perfekt löparhelg både för nybörjaren och den rutinerade löparen.

Kroatien: 26 sept-3 okt 2020

Vi åker nästa år till Kroatien både på våren och hösten! Detta för att det erbjuder perfekta förutsättningar för träning med både hav, natur och lite berg. En blandad och inspirerande träningsvecka för alla nivåer!

Peak District, England: 9-12 okt 2020

Fantastisk traillöpning i Englands äldsta nationalpark. Böljande kullar, betesmarker och vacker grönska när vi återvänder till detta paradis!

Här hittar du hela vårt utbud av löparresor och läger.

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: